Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, možná je to hloupost, ale radši si to ověřím tady. Mám telefon v názvu příspěvku a po přechodu od operátora Kaktus řeším takovou drobnost. Když jsem měl Kaktus tak se mi u signálu po přepnutí na data ukazovalo třeba LTE+ a podobně. Po tom co jsem si převedl číslo k Vodafone z důvodu neomezeného tarifu s neomezenými daty (10mb/s) se mi u signálu zobrazuje jen 4G+. Vím, že 4G/LTE je asi jedno a to samé ale je mi to divné když u Kaktusu to ukazovalo a i to u signálu VoLTE a po přechodu k Vodafone to prostě neukazuje. Zkoušel jsem H. reset i všelijaké návody na internetu a Youtube, ale nic z toho nezabralo tak se chci zeptat jestli to třeba někdo neřešil Co se týče VoWifi tak to funguje a dokonce mi tam svítí i ikonka u signálu ale to VoLTE prostě ne. Díky za vaše postřehy.

Upraveno uživatelem Prexik_Tv
Dopsání detailů

Odesláno

jak se typ sítě ukazuje na telefonu, to záleží na nastavení poskytovatele a s telefonem to nijak nesouvisí 🤔

kaktus využívá síť t-mobile

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Jojo to, že Kaktus jede na síti T-mobile vím. Spíš je mi divné, že u Kaktusu mi svítil VoLTE a podobně u signálu a po přechodu na Vodafone to prostě není. Nevím jak to ukazuje dalším lidem u signálu a nemám druhý telefon na vyzkoušení tak jsem se právě chtěl jen dotázat.

Odesláno

já mám aktivní volte i vowifi, ale v síti o2 mi to díkybohu žádnou ikonku neukazuje, protože už tak tam těch ikonek mám hromadu 🤭

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Jo možná zním puntičkářsky, ale zvyk je železná košile 😄 a byl jsem zvyklí to tam mít tak se právě chci jen zeptat 🙂

Odesláno

Vím, že existují rozdíly v MIUI, ale třeba to přepínání mezi zobrazením 4G či LTE je v nastavení notifikační lišty v mém Mi9.

Screenshot_2021-10-19-11-00-17-935_com.android.settings.jpg

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Co se týče upravení notifikační lišty  v menu tam jsem se díval a nemám to tam. Zkoušel jsem zapnout i o2 a t-mobile simku pracovní a od kolegy a u obou to VoLTE funguje a ukazuje i ikonku LTE a VoLTE zkusím zavolat na infolinku aby to tam někdo prověřil.

Odesláno

Jojo to jsem se taky díval než jsem to začal řešit projížděl jsem v aplikaci Můj Vodafone jestli to tam je zapnuté a vše tam zapnuté je takže nevím kde může být chyba.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague