Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky přes 900 Mb/s na wifi je slušnej hukot 🤭👍 ping by teda moh bejt malinko lepší, ale jestli 5 nebo 11, to je asi vcelku jedno, hlavně aby to tak valilo bez větších výkyvů - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky No pozor pingem mám problémy už jsem o tom tady psal hraju online hru cod mobile A tam mám strašně velký výkyvy Pingu ale srat ma to to bude mozna hrou
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky no já to čet, ale to bude problém u provozovatele serverů, na ty uváděný ip adresy mám přes traceroute stabilně ping 170 ms 😄 ve hře to snad nebude až tak hrozný, ale nejspíš to taky nebude žádná sláva, s tim toho ale moc nadělat nepude, pokud se teda nechceš stěhovat v rámci světa 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky Řešení V 8. 11. 2021 v 19:54, Slamb napsal: přes 900 Mb/s na wifi je slušnej hukot 🤭👍 ping by teda moh bejt malinko lepší, ale jestli 5 nebo 11, to je asi vcelku jedno, hlavně aby to tak valilo bez větších výkyvů Předpokládám, že to je WiFi 6 (802.11ax) a pravděpodobně i 160 MHz šířka kanálu. Já jsem doma na Asus RT-AX86U naměřil vzduchem 1400 Mbps mezi NAS serverem na lokální síti a notebookem s Intel AX201 kartou (router má 2.5 Gbps ethernet port). - - - - -
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky měli by dávat na výběr i modemy s nějakou takovou přesvištěnou wifi, aby nebyl potřeba extra router 😕 to by pak bylo zajímavý třeba i za tu stovku měsíčně - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky @Slamb Jo, jenže by tam byl opět vykuchaný firmware, ve kterém nejde nic nastavit. Na Asusu mám ssh přístup a dokonce je firmware open source, takže lze flashnout modifikovanou verzi s extra funkcemi (https://www.asuswrt-merlin.net/) - - - - -
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky V 8. 11. 2021 v 20:14, janmichaelvincent napsal: Předpokládám, že to je WiFi 6 (802.11ax) a pravděpodobně i 160 MHz šířka kanálu. Já jsem doma na Asus RT-AX86U naměřil vzduchem 1400 Mbps mezi NAS serverem na lokální síti a notebookem s Intel AX201 kartou (router má 2.5 Gbps ethernet port). No právě takže dam 120 tam iphone 13 pro max nevidi wifi 5ghz musim to mit na 80 nwm proč V 8. 11. 2021 v 20:23, Slamb napsal: měli by dávat na výběr i modemy s nějakou takovou přesvištěnou wifi, aby nebyl potřeba extra router 😕 to by pak bylo zajímavý třeba i za tu stovku měsíčně To ano souhlasim stebou to je muj 5 router už furt hledal jsem dobre řešeni V 8. 11. 2021 v 20:39, janmichaelvincent napsal: @Slamb Jo, jenže by tam byl opět vykuchaný firmware, ve kterém nejde nic nastavit. Na Asusu mám ssh přístup a dokonce je firmware open source, takže lze flashnout modifikovanou verzi s extra funkcemi (https://www.asuswrt-merlin.net/) Děkuju za radu ale nemám jak to udělat nemám doma žadnej PC
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky @Ewtis S kompatibilitou bývají ještě problémy, je to poměrně nová technologie... - - - - -
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky ta vykuchanost nastavení je další věc, v tom by se měla většina poskytovatelů polepšit 🙄 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky V 8. 11. 2021 v 20:41, Ewtis napsal: Děkuju za radu ale nemám jak to udělat nemám doma žadnej PC Pokud jde o ten merlin firmware, to bych vůbec neřešil. Je to hlavně pro lidi, co si s tím fakt chtějí hrát, nebo vyloženě potřebují něco, co ten základní firmware neumožňuje. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.