Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky to je podpora pro ipv6 ve svý nejběžnější a nejjednodušší podobě - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky před 3 minutami, janmichaelvincent napsal: Pokud jde o ten merlin firmware, to bych vůbec neřešil. Je to hlavně pro lidi, co si s tím fakt chtějí hrát, nebo vyloženě potřebují něco, co ten základní firmware neumožňuje. No ja hral profesionálně cod 4 na pc hodne davno a tedka hraju cod mobile na telefonu a trapi mne internet Ale jak psali tady chlapi kluci Tak to asi bude servrama Právě teď, Slamb napsal: to je podpora pro ipv6 ve svý nejběžnější a nejjednodušší podobě A co bych měl tam nastavit správně děkuju 😂😂😂 sem tupec
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky no nenastavuj tam nic, nech to tak bejt, ip adresy přiděluje dhcp 😄 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky před 38 minutami, Slamb napsal: Chlapi prosím vás ještě poslední otázka než půjdete spát když Vodafone router podporuje maximum 80ghz tak ten asus na 160 nepojede zejo ? Furt mě to totiž ukazuje že jedu pouze na 80 etela asus
Odesláno 8. listopadu 2021 3 roky Pecka 😂😂😂😂 dekuju za informacy 😂😂😂 já tady jak debil zjišťuju proč nefunguje
Odesláno 9. listopadu 2021 3 roky No.. 160 MHz zasiera celkom slušne pásmo (zaberie v podstate celé DFS) a ruší aj ostatných (pokiaľ nebývaš na samote), na AX stačí bohate aj 80 MHz. Iné to je či bude v 6 GHz pásme, kde je dostatok voľných kanálov a bez DFS. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 9. listopadu 2021 3 roky Ahoj stejnak to je divný že na každém měření je jiná hodnota na Asusu to naměřilo nejvíc. A když jsem předtím mělo router xaomi AX3600 na činskim firewall tak sem mnel vsude rychlost kolem 700 800 mb a na asusu mam tohle
Odesláno 9. listopadu 2021 3 roky pokud měříš přímo z asusu nějakou vestavěnou aplikací, tak tam by měl bejt výsledek nejlepší, protože přímo asus je přece připojenej kabelem 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.