Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky Ahoj , muzu nejak spojit ex upc sluzby (internet) + vodafone tv, tak abych to mel v jedne fakture od Vodafonu? Nebavi me platit dve samostatne faktury, kdyz poskytovatel je stejny. Prosim o radu. Predem moc dekuji.
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky Už jsi byl migrován do systémů Vodafone ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky Nevim co tim presne myslis. Stale se prihlasuji pres exUpc, ale fakturu v tom jiz mam primo od Vodafonu
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky To stejné i já. Platím net+tv zvlášť a mobil taky zvlášť. Nebaví mě furt zadávat nový symboly a hlídat splatnost. Je to rok a půl co koupil VF UPC. Nevím ,jak dlouho budeme ještě čekat. Když v Itálii kupoval Vodafone operátora Omnitel, tak do roka měl vše hotovo a to je 60ti milionová země. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky Mám to stejně (net+TV zvlášť a mobily taky zvlášť) a u obou služeb nastavené inkaso z účtu, takže nic neřeším :) - - - - -
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky Na https://www.vodafone.cz/prevedeni-sluzeb/ se po zadani variabilniho symbolu da zjistit termin prevodu k VF 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky @marek-81a u toho omnitelu bylo nutné měnit přes milion zařízení u zákazníků? Až teď začaly migrace bez výměn zařízení. Drtivá většina zákazníků by měla být zmigrovaná do dubna Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky @Marek-26to asi ne, protože Omnitel byl mobilní operátor, ale na druhou stranu měl nějakých 20 milionů zákazníků a taky se musely měnit sim karty atd. Upc mělo asi jeden milión. Upraveno 11. listopadu 2021 3 roky uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 11. listopadu 2021 3 roky před 5 hodinami, lhorejsi napsal: Nevim co tim presne myslis. Stale se prihlasuji pres exUpc, ale fakturu v tom jiz mam primo od Vodafonu Pokud se stále přihlašuješ přes moje UPC, tak je tvůj účet ještě v systémech exUPC, teprve až bude převeden do systémů Vodafone a vymění ti setobox, pokud nějaký máš, tak můžeš uvažovat nad spojením svých účtů, což proběhne během následujících měsíců, do té doby to opravdu nejde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. listopadu 2021 3 roky V 11. 11. 2021 v 17:31, MekliCZ napsal: Na https://www.vodafone.cz/prevedeni-sluzeb/ se po zadani variabilniho symbolu da zjistit termin prevodu k VF Na firemním účtu mi to dává termín začátek ledna, u domácího mi to píše Změna termínu - převedení vámi využívaných služeb do systému Vodafonu proběhne v jiném termínu. Dáme vám vědět hned, jakmile ho přeplánujeme. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.