Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, mám CA modul už asi 10 let ještě od UPC. Funguje normálně, ale zajímá mě, jestli třeba nemá Vodafone nový CA modul? Dík.

Vyřešil Marek-26

Přejít na řešení
  • Slamb změnil název na CA modul od Vodafonu
Odesláno
  • Řešení

Když funguje, tak co byste na tom měnil? Žádné nové technologie ta čtečka karty nemá. Vodafone používá stejné moduly, co používalo UPC, tedy od výrobce SmIT. A jestli máte ještě starší od výrobce Technisat, tak ten je ještě CI bez +, což je v mnoha ohledech lepší např. pro využití v dalších zařízeních. UPC ani Vodafone nijak aktivně možností CI+ nevyužívá.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Když už se tu otevřelo téma o CA modulu, jde v současné době k nově zřízené Vodafone TV vzít CA modul? Pokud jo, za kolik? Vyplatila by se mi TV i se set-top-boxem (díky slevě na zařízení), ale kdybych ji měl s STB, tak ji použiju max. v prohlížeči, kdybych dostal CA modul, tak tím nahradím současné DVB-T.

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odesláno

Kouknul jsem do PDF ceníku Vodafone a žádná zmínka o CA modulu v něm není, ale v ceníku služeb exUPC je uvedena možnost pronájmu za 70 Kč měsíčně, takže nevím jak tomu mám rozumět.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Právě, taky jsem v ceníku Vodafone TV CA modul nenašel, proto se ptám.

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odesláno

Zhruba před 14ti dny jsem si telefonicky objednal třetí CA modul s kartou. Vše proběhlo bez problémů. A je pravda ,že si za každý CA modul účtují 70,- Kč měsíčně 

Odesláno

@Jirka A jsi již převeden do systémů Vodafone ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Ne, ne, nejsem. 

Odesláno

No právě to nás zajímá, protože v ceníku Vodafone už CA modul nefiguruje, i když teda Marek tvrdí že objednat ho lze i když je už uživatel převeden do systémů Vodafone.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague