Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Dobrý den, mám CA modul už asi 10 let ještě od UPC. Funguje normálně, ale zajímá mě, jestli třeba nemá Vodafone nový CA modul? Dík.
Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Řešení Když funguje, tak co byste na tom měnil? Žádné nové technologie ta čtečka karty nemá. Vodafone používá stejné moduly, co používalo UPC, tedy od výrobce SmIT. A jestli máte ještě starší od výrobce Technisat, tak ten je ještě CI bez +, což je v mnoha ohledech lepší např. pro využití v dalších zařízeních. UPC ani Vodafone nijak aktivně možností CI+ nevyužívá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Když už se tu otevřelo téma o CA modulu, jde v současné době k nově zřízené Vodafone TV vzít CA modul? Pokud jo, za kolik? Vyplatila by se mi TV i se set-top-boxem (díky slevě na zařízení), ale kdybych ji měl s STB, tak ji použiju max. v prohlížeči, kdybych dostal CA modul, tak tím nahradím současné DVB-T. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky @MekliCZ Ano, je to možné, za 70Kč měsíčně, viz ceník. https://www.vodafone.cz/pece/televize/kabelova-tv/ca-modul/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Kouknul jsem do PDF ceníku Vodafone a žádná zmínka o CA modulu v něm není, ale v ceníku služeb exUPC je uvedena možnost pronájmu za 70 Kč měsíčně, takže nevím jak tomu mám rozumět. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Právě, taky jsem v ceníku Vodafone TV CA modul nenašel, proto se ptám. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 19. listopadu 2021 3 roky Zhruba před 14ti dny jsem si telefonicky objednal třetí CA modul s kartou. Vše proběhlo bez problémů. A je pravda ,že si za každý CA modul účtují 70,- Kč měsíčně
Odesláno 19. listopadu 2021 3 roky @Jirka A jsi již převeden do systémů Vodafone ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. listopadu 2021 3 roky No právě to nás zajímá, protože v ceníku Vodafone už CA modul nefiguruje, i když teda Marek tvrdí že objednat ho lze i když je už uživatel převeden do systémů Vodafone. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.