Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Ahojte, myslíte, že má v dnešní době cenu ještě řešit otázku jestli koupit mobil od operátora nebo z volného prodeje? Jsem si vědom základních výhod, že od operátora to může mít funkční 5G a VoLTE. Otázka je jestli když to koupím třeba O2, bude to fungovat u Vodafone atd. Ale nikde jsem nevygooglil, jeslti si ještě operátoři customizují ROMky tak jak to bývalo běžné ještě před cca 10-ti lety (loga, bloatware) a jak moc to pak komplikuje aktualizace. Hádám, že je to v dnešní době lepší. Máte někdo zkušenost? Díky
Odesláno 16. listopadu 2021 3 roky Telefony se prodávají neblokované, ROMky bývají stále customizované. Aktualizace neporadím, přehrál jsem si vlastní ROM. Výhoda koupě od operátora je nižší cena resp. zajímavé slevy dotace. V případě, že se nechystáte operátora změnit, bývá nákup u operátora výhodný. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.