Odesláno 21. ledna 2022 3 roky Centrum péče @petrmet Hezké odpoledne, je to tak, když vystavíme v lednu Vyúčtování a máte SIPO, tak do SIPA se platba zařadí v únoru. Proto je splatnost poměrně dlouhá... Podrobně vysvětlujeme fungování SIPO plateb na https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/inkaso/platba-pres-sipo/. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 21. ledna 2022 3 roky Autor Platby SIPO chápu, kdysi jsem vytvářel v jedné bance SW pro SIPO platby. Nechápal jsem částky, které se objevovaly v Můj Vodafone jako dlužná částka, ty vůbec neodpovídaly mému tarifu a podle příspěvků tady na fóru nejsem sám. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Centrum péče @petrmet V prvním zúčtovacím období je důvodem to, že částka (aktuální útrata) zahrnuje kromě probíhajícího období také účetní zůstatek ze systémů exUPC ze dne, kdy došlo k přesunu služeb (například tam máte ještě nezaplacené Vyúčtování a platba je teprve na cestě). Pokud nám dorazí vaše platba až po přesunu služeb do systémů Vodafonu, tak k vyrovnání a jejímu započítání dojde až ve vystaveném Vyúčtování. Proto může být částka za aktuální útratu během prvního měsíce nepřesná. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.