Odesláno 27. listopadu 2021 3 roky Zdravím. Na kanále Chuck TV UHD mám na tv LG uprostřed obrazu asi 1cm silný svislý pruh. Je i na zmenšeným obraze v tv průvodci, taže předpokládám, že obrazovkou to není. Na kanále CHuck TV v HD rozlišení nic takovýho není. Nemá někdo stejnou zkušenost? Při přehrávání UHD filmů taky žádnej problém.Používám CL modul do tv. Díky za reakce. Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7
Odesláno 27. listopadu 2021 3 roky Já mám pruh taky.Vina je u Vodafone. Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 27. listopadu 2021 3 roky ted vyskoušeno na LG televizi obraz v pořádku . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 27. listopadu 2021 3 roky Také mám tenký hnědý pruh na LG. Jinak mám program Vodafone 100 bez českého zvuku. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 27. listopadu 2021 3 roky Toho VF 100 jsem si všiml včera večer. CZ stopa mlčí, anglická jede. Přitom samostatný program má normální CZ zvuk. Koukám, že VF má v tom nějaký hokej. V TV na kanalu VF100 běží National Geographics HD, kde ale nejde ten CZ zvuk. V Horizon GO na VF100 ale jede FilmBox Premium HD, ale s EPG z Nat. Geo. 😉 - - - CA modul OVA
Odesláno 27. listopadu 2021 3 roky Také pruh uprostřed TV. Tv Sony 65 XH9505 sledování conax kartu v Tv Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky U mně sice bez pruhu, ale již delší dobu koktající zvuk! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 8. srpna 2022 2 roky Dobrý den, mám novou 4K TV Sony XR-50X93J s CA modulem (ještě za dob UPC zakoupen od firmy Lica). Všechny SD i HD kanály TV zobrazuje korektně, ale pokud přepnu na Chuck TV UHD, tak po chvíli točení kolečka vidím jen černou obrazovku. TV však podporuje příjem ve 4K rozlišení, tuner DVB-C má, podporu HEVC také. Máte stejný problém s příjmem tohoto kanálu prostřednictvím TV tuneru DVB-C s CA modulem? Děkuji.
Odesláno 9. srpna 2022 2 roky Centrum péče @valiceko Hezké ráno, provozovatel kanálu Chuck TV dočasně vypnul jeho 4K verzi. V tuto chvíli situaci řešíme a jednáme o dalším postupu. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. srpna 2022 2 roky Chuck 4K nikomu scházet nebude . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.