Odesláno 19. srpna 2022 2 roky V 9. 8. 2022 v 9:11, Ondra - Vodafone napsal: @valiceko Hezké ráno, provozovatel kanálu Chuck TV dočasně vypnul jeho 4K verzi. V tuto chvíli situaci řešíme a jednáme o dalším postupu. Mě je to jedno ale proč nehraje verze v HD na VTV boxu?Na TV s CA modulem to hraje. Upraveno 19. srpna 2022 2 roky uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 29. srpna 2022 2 roky Centrum péče Pěkný den, nejsem teď u boxu, ale program by už měl být v HD dostupný. Kdyby ne, dejte vědět 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 2. září 2022 2 roky jak to vypadá ,tak konečná už nevysílájí vůbec ani v HD. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 2. září 2022 2 roky Centrum péče V tuto chvíli opravdu Chuck TV nevysílá, příčina není na naší straně. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 2. září 2022 2 roky Místo toho aby VF zařadil všechny programy RTVS (24, 3) tak nabízí toto...zakazniku platiť a koukej do tmy...smutné 😑 Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 2. září 2022 2 roky Ale no tak.To,že by VF mohl přidat RTVS 24(3) ,to se shodnem.Ale křičet tady zákazníku plať a koukej do tmy je trochu nefér. 1-To,že Chuck tv nevysílá,není chyba VF,ale problém je na straně Chuck tv. 2-Kdy naposled VF(UPC) zdražoval v souvislosti s tím,že by přidal nějakou novou stanici? - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 2. září 2022 2 roky Myslím to spíše tak, že VF vždy argumentuje tím, že zařazený program má určitou sledovanost s existenční stabilitu. Já si klidně za mnohé programy i priplatim, když budou k dispozici. Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 2. září 2022 2 roky on Vodafone přídává nové stanice ??? Nějak se mě nezdá ,pouze vyměnuje stanice . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.