Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nemohl by mne někdo navést nebo vysvětlit, jak funguje Premium Vodafone TV set top box v porovnáním s předchozími boxy, s IPTV a DVB-C přes kódovací kartu? Co běží přes koaxiální kabel a co přes IP kabel? Děkuji.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/60542-jak-funguje-premium-vodafone-tv-set-top-box/
Sdílet na ostatní stránky

Funguje to prakticky úplně stejně jako u Mediaboxů od UPC, takže lineární vysílání běží přes DVB-C a interaktivní služby jako zpětné zhlédnutí videotéka a do budoucna možná některé kanály přes IPTV respektive OTT.

Rozdíl je pouze v tom že set-top-box již nemá dekódovací kartu Conax, ale používá bezkartový dekódovací systém Nagra, který aby fungoval potřebuje být připojený k internetu, takže setobox pokud není připojen k internetu, Tak v podstatě nefunguje.

Pokud používá setobox někdo na jiné síti kde není dostupné DVB-C, tak je set-top box nastaven od operátora tak, že veškerý provoz běží přes internet přes OTT.

• Souhlasím 1
  • Děkuji 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv-premium/

Kdyby jakákoliv informace chyběla, ptejte se, zjistím, pokud to půjde.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
před 15 hodinami, Marek-26 napsal:

https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv-premium/

Kdyby jakákoliv informace chyběla, ptejte se, zjistím, pokud to půjde.

Můj, nainstalovaný před 2 dny, vypadá vzadu trochu jinak. Zleva je anténní vstup, pak zaslepený otvor, napájení, HDMI, RJ-45 a USB-A.

před 20 hodinami, tomus napsal:

Pokud používá setobox někdo na jiné síti kde není dostupné DVB-C, tak je set-top box nastaven od operátora tak, že veškerý provoz běží přes internet přes OTT.

Chcete říct, že když box vezmu a připojím ho do jiné sítě přes RJ-45, tak mi poběží také? I v zahraničí? Nebo třeba přes mobil?

EDIT: Aha, já nemám Premium box, ale základní, ten nemá WiFi a hlasové ovládání.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Hradec Králové

@vpa Pokud byste si objednal OTT službu, tedy bez DVB-C, tak minimálně v EU bude fungovat. Když máte box s DVB-C službou, tak jen po internetu fungovat nebude (jestli půjde třeba videotéka netuším).

Stránka ke standardnímu je zde: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv/

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Takže, když mi od Vodafonu přišel e-mail o převedení služeb s pronájmem set-top boxu za100Kč měsíčně, znamená to standard box s překvapením,  nebo prémiový bez ovladače? 😁

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy

Ne, bude to superprémiový box, kde nejen že si nebudete moct seřadit kanály, ale nebudete ani moct ovládat hlasitost, protože řada lidí vypíná zvuk, když běží reklamy, a to znamená velké ztráty pro komerční televize 😁

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
  • po 2 týdnech...

Mám teď více boxů a zjistil jsem, že dálková ovládání ovládají více boxů najednou. Dá se to nějak vyřešit, aby každý box měl pouze svůj ovladač?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Hradec Králové

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...