Odesláno 2. prosince 2021 3 roky Nemohl by mne někdo navést nebo vysvětlit, jak funguje Premium Vodafone TV set top box v porovnáním s předchozími boxy, s IPTV a DVB-C přes kódovací kartu? Co běží přes koaxiální kabel a co přes IP kabel? Děkuji. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 2. prosince 2021 3 roky Funguje to prakticky úplně stejně jako u Mediaboxů od UPC, takže lineární vysílání běží přes DVB-C a interaktivní služby jako zpětné zhlédnutí videotéka a do budoucna možná některé kanály přes IPTV respektive OTT. Rozdíl je pouze v tom že set-top-box již nemá dekódovací kartu Conax, ale používá bezkartový dekódovací systém Nagra, který aby fungoval potřebuje být připojený k internetu, takže setobox pokud není připojen k internetu, Tak v podstatě nefunguje. Pokud používá setobox někdo na jiné síti kde není dostupné DVB-C, tak je set-top box nastaven od operátora tak, že veškerý provoz běží přes internet přes OTT. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv-premium/ Kdyby jakákoliv informace chyběla, ptejte se, zjistím, pokud to půjde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky Má někdo zkušenost s univerzálním dálkovým ovladačem, který umí minimálně 3 přístroje, včetně STB Vodafone? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky Autor před 15 hodinami, Marek-26 napsal: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv-premium/ Kdyby jakákoliv informace chyběla, ptejte se, zjistím, pokud to půjde. Můj, nainstalovaný před 2 dny, vypadá vzadu trochu jinak. Zleva je anténní vstup, pak zaslepený otvor, napájení, HDMI, RJ-45 a USB-A. před 20 hodinami, tomus napsal: Pokud používá setobox někdo na jiné síti kde není dostupné DVB-C, tak je set-top box nastaven od operátora tak, že veškerý provoz běží přes internet přes OTT. Chcete říct, že když box vezmu a připojím ho do jiné sítě přes RJ-45, tak mi poběží také? I v zahraničí? Nebo třeba přes mobil? EDIT: Aha, já nemám Premium box, ale základní, ten nemá WiFi a hlasové ovládání. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky @vpa Pokud byste si objednal OTT službu, tedy bez DVB-C, tak minimálně v EU bude fungovat. Když máte box s DVB-C službou, tak jen po internetu fungovat nebude (jestli půjde třeba videotéka netuším). Stránka ke standardnímu je zde: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. prosince 2021 3 roky Takže, když mi od Vodafonu přišel e-mail o převedení služeb s pronájmem set-top boxu za100Kč měsíčně, znamená to standard box s překvapením, nebo prémiový bez ovladače? 😁 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 5. prosince 2021 3 roky Ne, bude to superprémiový box, kde nejen že si nebudete moct seřadit kanály, ale nebudete ani moct ovládat hlasitost, protože řada lidí vypíná zvuk, když běží reklamy, a to znamená velké ztráty pro komerční televize 😁 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 15. prosince 2021 3 roky Autor Mám teď více boxů a zjistil jsem, že dálková ovládání ovládají více boxů najednou. Dá se to nějak vyřešit, aby každý box měl pouze svůj ovladač? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 15. prosince 2021 3 roky Jen z logiky, pokud jsou IR, tak je adi nemate vedle sebe v jedne mistnosti. Pokud jsou BT, jsou parovane na jednotliva zarizeni Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.