Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Momentálně chci zvednout tarif internetu  (do PC) ze 150 na 300. Koukal jsem do aktuálního ceníku a zjistil jsem že vlastně nevím co mám za tarif. 1083262730_cenk.png.8165c2183dad70a224a15b43907882d5.png

V ceníku jsou uvedeny 3 tarify pro 150 Mbps a také 3 tarify pro 300 Mpbs. Jsem zákazník ExUPC , který tarif se na mě vztahuje ?

Ty rozdíly v cenách jsou poměrně znatelné. A navíc stále existuje sleva když má zákazník internet a televizi zároveň, tak jak to bývalo jako balíček i dříve u UPC.

Dále by mě zajímalo proč mi předběžné vyúčtování (aniž bych něco měnil) vychází levněji než u UPC a mám tam poznámku "Trvalá sleva 46%"

Co to je za slevu a kde se vzala?. A hlavně když přejdu ze 150Mbps na 300 o kolik to bude zhruba dražší? Díky za jakékoli info. 

Jo a ještě když jsem se přihlašoval poprvé do vodafone tak jsem měl pocit že si budu moct nastavovat služby a tak nějak kontrolovat i cenu, docela jsem se na to těšil, jenže tam můžu nanejvýš vypnout a zapnout TV balíček a nic víc. Něco jsem přehlédl nebo se ty stránky teprve dodělávají? Jestli je někdo chytřejší než já tak prosím poraďte, já budu moc vděčný 🙂

Díky Olda.

Odesláno

internet bez lite a ultra je cena v plný palbě - tam kde neni žádná konkurence a je možný zákazníka řádně vydojit

internet lite je tam, kde sice konkurence je, ale neni úplně nejlevnější, takže pořád je možný dojit, ale ne úplně na plný pecky

no a internet lite ultra je nejnižší cena v těch lokalitách, kde je konkurence rychlejší i levnější, tam si holt vodafone musí trochu utáhnout opasek, aby se svym uploadem měl aspoň nějakou šanci

u všeho s označením profi platí totéž, jenom je tam nepatrně vyšší upload (u nižších rychlostí i download) a měla by to bejt smlouva na ičo 

kde se nabízí jaká cena se dá zjistit jednoduše vyplněním adresy na stránce https://www.vodafone.cz/internet/

sleva na kombinaci více služeb je pořád, stačí na stránce s televizí nechat přednastavenou volbu Mám internet od Vodafonu

co je sleva 46%, to netušim, ale radši bych se v tom nerejpal, než se přijde na to, že je tam omylem 😄 

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Dobrý večer,

v Praze určitě ne Lite a Lite Ultra - to se nabízí jen tam, kde je to z technických důvodů. Balíčky už přímo nejsou, ale k internetu je TV levnější (např. Komfort bez internetu 429Kč, s internetem 230). No, dražší to bude o částku, kterou si vypočítáte na základě ceníku.

Doporučuji prozkoumat toto: https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-vanocni-nabidky-2021/

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

zrovna v praze frčí lite ultra ve velkym stylu, ale samozřejmě jenom na sídlištích prošpikovanejch gponem, jak je to starší zástavba, tak pěkně za plnou 🤭

koukám na náhodný paneláky v malešicích a tam je to taky za plnou, i když tam je minimálně v pár domech gpon od jedný nejmenovaný konkurence 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Pánové díky moc za cenné informace. 👍

Odesláno
před 16 hodinami, Slamb napsal:

.. je možný zákazníka řádně vydojit

.. je pořád je možný dojit, ale ne úplně na plný pecky

Krásné přirovnání. Jsem se od srdce zasmál.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague