Odesláno 7. prosince 2021 3 roky Jsem klient UPC, mám nainstalovaný ConnectBox, nastavení kontroluji z nastavení ConnectBOXu. Objeví se chyba, která je vidět na obrázku. Kontrola pomocí Speedtest ukazuje normální rychlost. Videohovory však přicházejí s velkým zpožděním. WIFI kanály nejsou přetížené. Potřebujeme vaši pomoc
Odesláno 7. prosince 2021 3 roky Píše ethernet, takže propojení kabelem. Máte k modemu připojeno nejspíše zařízení, které má jen 100Mbps síťovou kartu. Například STB Kaon od exUPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. prosince 2021 3 roky Vyměnil jsem koaxiální kabel od zásuvky do modemu. Model mého modemu je Connect Box. Dříve dával rychlost 150Mb a fungoval stabilně. Musím zavolat na podporu z Vodafonu?
Odesláno 8. prosince 2021 3 roky Ethernet je až ten kabel z modemu do zařízení, např, PC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.