Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Dobrý den, mám jen takovou otázku jelikož tomu nerozumím dostala jsem vyúčtování ale mám zřízené inkaso a teď jsem platbu odeslala z účtu rychlou platbou a nečekala až si to strhne samo a má otázka je když jsem teď uhradila jestli si to inkaso nestrhne z mého účtu další platbu ? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den a krásné prožití VÁNOC a šťastný NOVÝ ROK
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Dobrý den, buď si nestrhne tuto nebo následující platbu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Obecně každá společnost si platby za každý měsíc zadává do SIPA sama. Pokud vidí, že faktura už je zaplacená, tak by tu částku neměli žádat v SIPU následujícího měsíce. Platby do SIPA se zadávají zhruba do 25-tého každého měsíce. Výhoda SIPA je v tom, že společnost nebere toho i jiného za neplatiče ( neuhrazení platby do data splatnosti ), protože SIPO lze zaplatit i poslední den v měsíci.
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Inkaso neni SIPO Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Vzhledem k tomu, ze SIPO = Sdruzene Inkaso Plateb Obyvatelstva, je ten vyrok ponekud diskutabilni 😉
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky A proto by bylo dobré, aby nám tazatelka sdělila, jaký typ inkasa využívá 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Na adrese tazatelky není dostupný exUPC internet, kde je možné používat SIPO a Vodafone ho pokud vím neumožňuje, jak to měl ale v minulosti netuším, takže teoreticky má inkaso. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky @Evzen To sice ano, ale rozdil je v tom ze SIPO je puvodne hotovostni platba s nutnosti dojit na postu. Kdezto inkase je bezhotovostni. Ale legracni je, kdyz si na uctu nastavite souhlas s inkasem na SIPO 🙂 Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky Moji rodiče to donedávna přesně tak měli. Kdysi jim to nastavili přímo v bance (nevím, kdo jim to poradil). Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky Já platím SIPO od roku 1984 a na poštu fakt nechodím. Jmenuje se to : "SIPO - Bezhotovost" a každý měsíc mě pošťačka hodí do kaslíku papírový doklad. Pro zajímavost: Od 1. února změna cen služeb SIPO (samozřejmě směrem nahoru ...... ale minimálně) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.