Odesláno 17. prosince 2021 3 roky dnes konkretne u Nat Geo Hd , i Nat geo wild, je dost spatne nastavena automaticka hlasitost zvuku, v tichych pasazich se zvuk hrozne zesiluje , pak prijde hlasitejsi pasaz tak to zase hodne rve, a bezene mluveni pak zas neni slyset. tak nevim zda je to zal. vodafonu nebo Nat geo ? Upraveno 17. prosince 2021 3 roky uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 18. prosince 2021 3 roky Nebo také nastavením automatické hlasitosti v TV Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 18. prosince 2021 3 roky Autor to moje plasma jete ani neuni, ale asi to bude zalezitost Nat geo , protoze to delaji jen urcite dokumenty jako treba vcera ten antrax Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 18. prosince 2021 3 roky Schválně koukám na ten Antrax na Horizon Go a je ten zvuk nějaký divný. Chvílemi to řve a pomalu se to ztišuje až tomu někdy není rozumnět. A ty zvuky v pozadí někdy úplně "chrčí". Jako by to bylo přebuzené. edit: po přepnutí na originální zvuk je to v pořádku. Dělá to pouze ta CZ stopa. Upraveno 18. prosince 2021 3 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 18. prosince 2021 3 roky Autor Presne , vcera jsem z toho mel uplny nervy😒 Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 18. prosince 2021 3 roky před 7 hodinami, cvancara napsal: ..... A ty zvuky v pozadí někdy úplně "chrčí". Jako by to bylo přebuzené. edit: po přepnutí na originální zvuk je to v pořádku. Dělá to pouze ta CZ stopa. Podobný problém mám na Viasat History (Vodafone premium box - 674MHz) Super Super ALLinONE Vodafone TV Play box Praha
Odesláno 19. prosince 2021 3 roky Teď od rána koukám na Primu Krimi a to samé - jako by někdo zvýšil hlasitost až na doraz (taky to strašně škvrčí v některých pasážích). Horizon Go. Upraveno 19. prosince 2021 3 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.