Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Aspon že v dnešní době chytrých telefonů mohu využívat mobilní bankovnictví,kde si mohu nastavit notifikace odchozích,příchozích plateb.Tím pádem mě odpadá nějaký kontrolování,jestli nějaká platba odešla či nikoliv,protože banka mě pošle upozornění při pohybu na účtu.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
před 3 hodinami, marek-81 napsal:

Nesnáším, opakuji nesnáším lidi, co všechno nechají na poslední chvíli. A nejen platby, ale i nákupy apod. Hrůza. A ještě se pak diví, když jim operátor pošle upomínku po splatnosti. 

Nesnáším, opakuji nesnáším lidi, co nesnáší lidi :-)

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Mě by spíš zajímalo proč @zdeněk tu stížnost sem vlastně napsal a od té doby se tady neukázal podle logu, je tady už 20 odpovědí, ale stejně nikdo nic neví, alespoň jsme si něco ujasnily, že platit se má včas a nejlíp inkasem (SIPEM).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Dnes jsem dostal fakturu na uhrazeni služeb Vodafone, t.j. internet + TV. K Vodafone jsem byl převeden 21.12.2021 od UPC. Tam jsem měl zaplacené služby do 31.12.2021. Faktura od Vodafone je za období 21.12.2021-3.1.2022.  Chtěl bych vysvětlení proč, ale neumím se spojit telefonicky s operátorem. Skončím u ověření čísla plátce a to je to číslo na faktuře. Prý je špatně.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB
  • Olomouc
Odesláno

@tomus mám za to, že VF se snaží SIPO (přes poštu) jako takové zaříznout a trpí ho jen zákazníkům exUPC, kteří ho dříve používali. U nových zákazníků lze nastavit v samoobsluze pouze inkaso (z účtu). Myslím, že se tím zabýval před nějakým časem @marek-81. Když tak mě opravte.

Upraveno uživatelem sodekcz

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

@sodekcz Ne zaříznout, oni tento typ prostě nepodporovali. A jen exUPC zákazníkům, kteří ho využívali, tak ho "tolerují".

@Štěpán Přeplatek, který vznikl, bude převeden do systémů Vodafone. Mělo by to být v příští faktuře.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Když se tu řešilo to kontrolování plateb. Aktuálně mně už několik měsíců Uniqa strhává inkasem o pár stovek méně a následně zasílá dopis a složenku, že mám dluh a mám ho uhradit. Tak asi tak ke spolehlivosti inkasa,... (konec offtopic)

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno
V 4. 1. 2022 v 13:20, marek-81 napsal:

@tomustak samozřejmě. Mladej fousek co si myslí, že jsme blbí.

To máš nějakou duševní poruchu nebo jak si to mám vysvětlit? Když zavolám znovu na Vodafone a nahraju sem celý hovor s infolinkou, tak se mi za ty blbý kydy omluvíš? Nebo si najdeš nějaký nový způsob, jak působit jako blb?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague