Odesláno 13. ledna 2022 3 roky Copak se s tím kdysi skvělým operátorem děje? Dva dny dozadu mi volali z Vodafonu (=oni něco chtěli) a po zvednutí hovoru mě nechali viset v čekačce na hudbě. Smyslem hovoru bylo nabídnout mi horší podmínky služeb než mám doposud. Tak jsem odmítnul a náležitě vyplnil dotazník ohledně spokojenosti s hovorem. Dnes mi volala slečna a vyptávala se, co bylo špatně. Popovídali jsme si a závěr byl, že by mi mohli navýšit data. Tak jsme se domluvili. A závěr je takový, že mi dovrtali tarify,.... a nakonec mám stejné množství dat za vyšší cenu než jsem měl dosud. Ach jo. To jsou služby. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 13. ledna 2022 3 roky No, neber to! Tak vidíš, jak jim to funguje! No a imo Vodafone byl naposledy skvělý když nebyl Vodafone, ale Oskar. Zmýlená neplatí... - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 14. ledna 2022 3 roky Jojo. A když jsem vlezl do samoobsluhy, tak se mi včera 13. 1. 2022 objevila nová zpráva, že 26.-28.11. 2021 bude probíhat údržba sítě. Když se chci podívat na nastavení služeb u jiných čísel, skáčou mi tam služby z prvního čísla. Případně se mi objevuje hláška, že se vyskytla chyba a stránku nelze zobrazit. Upraveno 14. ledna 2022 3 roky uživatelem Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 14. ledna 2022 3 roky Centrum péče @Zlaťák Dobré odpoledne, jestli došlo k nesprávné změně služeb, rádi se na to podíváme a napravíme to. Pošlete nám prosím zprávu přes https://tam.je/forum s popisem situace. Díky 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.