Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, ma nekdo zkušenost se zpětným přehráváním u Vodafone tv a "prémiovým" setoboxem? Jsem zvyklej ze kdyz u ostatních poskytovatelů jsem pustil třebas jeden dil Simpsonů tak po skončení pokračovalo přehrávání dalším dilem automaticky ( resp pokračoval danej kanál dál az už tam bylo cokoliv do doby než jsem to zrušil) zatím co tu to po každém dílu skončí a ja musim poustet a přetáčet každej díl... Dělám něco špatně?

Odesláno

Nedávno jsem psal, že přesně takhle by se mi to líbilo, kdyby to dělal Vodafone. U koho to takhle funguje, jestli se může zeptat?

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Telly to má podobně - po dosažení konce programu se zeptá, jestli má pokračovat dá. Teď, když někdo kreativně sáhnul do vysílacích časů Prima Cool, je to něco, bez čeho se nedá žít.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Skylink Live TV to ma taky tak. Navic se naucili navazovat na sebe ve vterine. 

Nektere porady nekonci v cas a pretahuji. Predtim jsem mjse po prepnuti na nasledujici porad nekolik minut pretocit, jinak mi to bezelo co jsem videl. Ted navaze. 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno
před 2 hodinami, CableG napsal:

... Teď, když někdo kreativně sáhnul do vysílacích časů Prima Cool, je to něco,...

Jo, ve středu dopoledne mě takto vypekla Prima, pořady vysílá o 15 minut dříve.

Stanice Novy i Primy minimálně 2x ročně dopolední programy vysílají i 30 minut v předstihu i podle svých web programů a většinou to trvá kolem dvou týdnů.

Děje se tak již mnoho let, asi nemají $ na hodiny/ky a tak to sekají zhruba podle slunečních hodin.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha 4
Odesláno

Ano, zrovna teď jsem se začal dívat na Hvězdnou bránu a proto jsem si už zkušeně pustil předcházehjící Simpsnovi zhruba od poloviny 🙂 

V souvislosti s tímhle bych preferoval možnost označit k nahrání již odvysílaný pořad v rámci těch 7 dnů zpět - jak to třeba umí Telly. Prostě nechápat nahrávání jako označení něčeho, co se bude vysílat, ale prodloužení uložení záznamu pořadu ze 7 dnů na dobu delší.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Tohle umí i  O2TV, nahrávat ze zpětného zhlédnutí, v aplikaci Vodafone se to tváří jako že to také jde ale pak nahrávka stejně nejde přehrát.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Takže shrnuto - tak jak by to mělo být to umějí všichni. Kromě Vodafonu, teda.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Mno nejspokojeneji jsem byl s Kuki, pretaceni pekne s miniobrazem a zadne mezery proste jede furt dal. To muzu doporucit... Takze jak koukam reseni na muj dotaz je vratit setobox a poridit si zas kuki....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague