Odesláno 16. ledna 2022 3 roky Já to mám vedené pod zakončovací rohovou lištou mezi podlahou a zdí jak koaxiál tak UTP Upraveno 16. ledna 2022 3 roky uživatelem ost-plus@seznam.cz Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 25. února 2022 3 roky Tak bohužel jsem informaci o nemožnosti kombinovat pod jednou službou DVB- C a OTT TV našel pozdě. Doma mám kabel a 2 CA moduly a set top box jsem chtěl na chalupu, kde je jen internet. Takže box vracím. Škoda, že to není u Vodafone TV napsáno jasněji a na viditelném místě
Odesláno 18. února18. úno V 12. 1. 2022 v 18:21, Ondra - Vodafone napsal: @XixaoCz Hezký večer, v této situaci máte na výběr tyto 2 možnosti: Do druhého pokoje si také přivedete koaxiální kabel / necháte vybudovat účastnickou zásuvku. Set-top box totiž musí být připojený jak koaxiálním kabelem, tak síťovým kabelem k internetu (u Prémiového set-top boxu je možné místo síťového kabelu využít Wi-Fi, pokud máte dobrý signál v místnosti). Nebo můžete požádat o změnu z kabelové TV (DVB-C) na internetovou verzi Vodafone TV (OTT). V takovém případě by došlo k výměně set-top boxů, protože ty stávající použít nemůžete. Oba set-top boxy pak připojujete pouze k internetu (koaxiální kabel nepoužíváte) a veškeré TV vysílání funguje přes internet. Ještě dodám, že není možné zkombinovat v rámci jedné smlouvy obě varianty. Vždy musí být oba set-top boxy jako DVB-C nebo oba jako OTT. O změnu můžete požádat na lince 800770077, případně nám napište přes https://tam.je/forum. Dobrý den, a stačí jen udělat rozdvoj u prvního routeru a pokračovat koax kabelem do druhého routeru? Basic Basic Základní Vodafone TV Standard box Ostrava
Odesláno 18. února18. úno Nejsem si úplně jistý jaký router máš na mysli, ale pokud tím routerem myslíš set-top box, tak ano, lze tam dát rozbočovač a pokračovat dál k dalšímu set-top boxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. února18. úno Nějak si nejsem jistý, zda @Ernest ví, že reaguje na 3 roky starý příspěvek - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 18. února18. úno To ale vůbec nevadí, protože informace jsou stále platné a aktuální. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.