Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já to mám vedené pod zakončovací rohovou lištou mezi podlahou a zdí jak koaxiál tak UTP

Upraveno uživatelem ost-plus@seznam.cz

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
  • po měsíci...
Odesláno

Tak bohužel jsem informaci o nemožnosti kombinovat pod jednou službou DVB- C  a OTT TV našel pozdě. Doma mám kabel a 2 CA moduly a set top box jsem chtěl na chalupu, kde je jen internet.  Takže box vracím. Škoda, že to není u Vodafone TV napsáno jasněji a na viditelném místě

• Po letech...
Odesláno
V 12. 1. 2022 v 18:21, Ondra - Vodafone napsal:

@XixaoCz Hezký večer, v této situaci máte na výběr tyto 2 možnosti:

1. Do druhého pokoje si také přivedete koaxiální kabel / necháte vybudovat účastnickou zásuvku. Set-top box totiž musí být připojený jak koaxiálním kabelem, tak síťovým kabelem k internetu (u Prémiového set-top boxu je možné místo síťového kabelu využít Wi-Fi, pokud máte dobrý signál v místnosti).
  2. Nebo můžete požádat o změnu z kabelové TV (DVB-C) na internetovou verzi Vodafone TV (OTT). V takovém případě by došlo k výměně set-top boxů, protože ty stávající použít nemůžete. Oba set-top boxy pak připojujete pouze k internetu (koaxiální kabel nepoužíváte) a veškeré TV vysílání funguje přes internet.

Ještě dodám, že není možné zkombinovat v rámci jedné smlouvy obě varianty. Vždy musí být oba set-top boxy jako DVB-C nebo oba jako OTT. 

O změnu můžete požádat na lince 800770077, případně nám napište přes https://tam.je/forum. 

Dobrý den, 

a stačí jen udělat rozdvoj u prvního routeru a pokračovat koax kabelem do druhého routeru?

• Basic
  • Basic
  • Základní
  • Vodafone TV Standard box
  • Ostrava
Odesláno

Nejsem si úplně jistý jaký router máš na mysli, ale pokud tím routerem myslíš set-top box, tak ano, lze tam dát rozbočovač a pokračovat dál k dalšímu set-top boxu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nějak si nejsem jistý, zda @Ernest ví, že reaguje na 3 roky starý příspěvek

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

To ale vůbec nevadí, protože informace jsou stále platné a aktuální.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague