Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Problém je že netušíme co ty chybové hlášky znamenají, pak by se to dalo řešit, ale když to nikde nezveřejní tak těžko radit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Má  ta technická podpora u VF nělaký e-mail ?  Probírat technický problém po telefonu asi není příliš vhodné.

Odesláno

Já už zkoušel všechno. Několikrát telefonem, kde slíbeno, že to předají technikům, přes dotaz v můj Vodafone, kde slíbeno taktéž a zkoušel jsem to emailem na aplikace@vodafone.cz, tam bez odpovědi. Abych byl objektivní musím napsat, že mě Vodafone TV na televizi, mobilu i tabletu funguje spolehlivě. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

@Miloš Na tučňákovi to fungovat nebude, je to win only. Ono stačí, když je připojení monitoru k notebooku např. řešeno dock stationem, to pak také nejde.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Chrome, Firefox a asi i Opera (neoveroval jsem) pouzivaji DRM Google Widevine. Ten ma obvykle prvnich 10 sekund zaznamu nesifrovanych, dalsi uz pak sifrovane (nevztahuje se na live stream, ten je sifrovany vzdy).

Pokud neziskate licenci, prehravani se prerusi.

Pokud Vodafone uplatnuje kontrolu Verified Media Path (cela cesta musi byt HDCP-compliant/zarucene nenarusena), pak pripojeni VGA monitoru, HDCP-nekompatibilnich prevodniku, atp., vede k tomu, ze neziskate kvuli selhani kontroly VMP licenci a prehravani se prerusi nebo vubec nezacne. Linux pak podporu VMP nema vubec, aplikace by tam nemela fungovat vubec.

VF TV zatim nemam, tak to bohuzel osobne overit nemuzu.

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno
V 15. 8. 2021 v 11:59, Marek-26 napsal:

@Miloš Na tučňákovi to fungovat nebude, je to win only. Ono stačí, když je připojení monitoru k notebooku např. řešeno dock stationem, to pak také nejde.

Hodně bude záležet o jakou dockstation jde a zda-li má podporu hdcp. Mám NB s orig dockem, monitor skrz displayport-hdmi a přehrávání funguje.

Odesláno

Nefunguje to ani v mac os. Predchodca tohto zazraku (Horizon Go - UPC) siel vsade, aj na linuxe aj na mac os aj nebol problem stream z tych linuxov a jablciek odosielat cez chromecast na telku.
Pritom jablka aj linuxy nemaju problem so streamovanim DRM obsahu. Netflix, HBO Go ide bez problemov.

Odesláno

Nechápu proč nepřevzali ten Horizon Go.  To co si nechali někým vyrobit je jaksi nedotažený výrobek.😒

Odesláno

horizon je značka a služba patřící liberty global, to by asi nebyli rádi, kdyby to měli napůl s vodafonem 😮 https://www.libertyglobal.com/about/products/horizon-4/

ale to chce čas, oni to snad vychytaj

nebo pak je tu samozřejmě možnost vyzkoušet služby konkurence po dobu nezbytně nutnou 🤭 ale zrovna lepší tv bych za konkurenci nepovažoval, sem si to vyzkoušel na tý jejich bezplatný čt24 a docela bída, co se týká kvality obrazu 👎

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague