Odesláno 18. ledna 2022 3 roky před 2 hodinami, quadra2030 napsal: Stačí využiť možnosti CI+ rozhrania.. obmedziť dobu prehratia nahrávky a zakázať posúvanie/preskakovanie Funguje to i v pripade obycejneho CI (bez +) a/nebo kdyz TV nahrava - i pri timeshiftu - prachobycejny NEKODOVANY transport stream?
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky To + je tam právě featura na tyhle zmrdoviny, otázka je jestli pak bude fungovat CI karta bez +, také jednu naštěstí mám mj. se i rychleji ověřuje. - - - - Praha
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky Tam nekam totiz mirim... mezi lidmi je totiz IMHO jeste dost CI modulu bez +, tzn. prakticky dopad nejakych omezeni zavedenych pomoci CI+ featur je, slusne receno, diskutabilni... A aby se VF hrnul do nejakych hromadnych vymen CI modulu za CI+ jenom kvuli tomuhle, tak tomu fakt neverim... Upraveno 18. ledna 2022 3 roky uživatelem Evzen
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky CI bez plus mají jen ti, co si ho kdysi koupili od spol. Lica. Pronájmové či prodejní CI bez plus UPC nedodávalo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky A to se nejak vylucuje s tim, ze jich je IMHO mezi lidmi jeste dost? 😉
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky Co je "ještě dost"? Nižší stovky vs. stovky tisíc? 🙂 Použil bych spíše výraz pár ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky Tak to jsem já, mám 2, čili pár 😄 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 18. ledna 2022 3 roky Řekněme, že těch aktivních bude okolo 1,5%. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.