Odesláno 23. ledna 2022 3 roky Nějaký set-top-box pro DVB-C by v nabídce být měl, protože část lidí má od VF jenom TV bez netu. - - - - -
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky V takovém případě Vodafone dodává s boxem i modem. @Daviddvbc Ne, žádný box se Scartem v nabídce není. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky před 41 minutami, tomus napsal: @ahoso_vidaho o tom už tady Ondra několikrát psal, prostě si té částky nevšímej a v příštím vyúčtování se to zase celé srovná. tak to se omlouvám, přehlédl jsem to. Zmátlo mne to, protože částka byla původně v pořádku, změnila se až před pár dny.
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky Modem k tomu půjčují zdarma. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky Zkoušel jste někdo připojit tablet/mobil k TV přes USB-C to HDMI kabel/redukci? Zajímalo by mě, jestli to ta pofidérní aplikace zkousne, nebo bude zase házet nějakou chybu, 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky Na iOSu hazi aplikace po pripojeni displeje pres HDMI chybu MT1550. (odkaz na twitter se screenshotem sem primo vlozit nejde, forum vrati chybu) - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky @Marek-26 A převodník HDMI -> SCART Vodafone nenabízí ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. ledna 2022 3 roky Vím, že ho dodává jen při migracích, když mají zákazníci televize bez HDMI. Nevím o tom, že by ho dodávali i standardně nebo nabízeli možnost si ho odkoupit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. ledna 2022 3 roky V 22. 1. 2022 v 20:54, Marek-26 napsal: Pozor, rád bych se ohradil ke spojení legálně a zadarmo v případě kanálů veřejnoprávní televize. Legálně a zadarmo je to za 135Kč měsíčně nehledě na to, zda ji sledujete či nikoliv. Počkat , když mám kabelovou televizi , tak ten poplatek platit nemusím ? To asi nemyslíte vážně , že ? - - - - Plzeň - Skvrňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.