Odesláno 25. ledna 2022 3 roky No jak píšu, do toho nevidíme. Ale divil byste se, co všechno si vlastníci/distributoři diktují a třeba jen těm velkým. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Je docela dobře možné, že i u těch lokálních poskytovatelů to má být stejné jako u VF, akorát na to holt ti poskytovatelé kašlou a nikdo to neřeší. - - - - -
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Co to tady melete, myslíte že distributor ovlivňuje na jakých zařízeních bude provider kanály distribuovat?? Maximálně vyžaduje ochranu před kopírováním. Vodafone prostě zařízl veškerou podporu platforem, kromě vlastních settopoboxu a ZZ považuje za doplňkovou služebu (!), viz. vyjádření na mou reklamaci: Službu Vodafone TV primárně poskytujeme přes set top box. Dále poskytujeme jako doplňkové služby jako zpětné přehrávání či přehrávání přes aplikaci Vodafone TV aj. Doplňkové služby k Vodafone TV mají však také své podmínky pro správné fungování. Lituji, ale na zařízení typu Macbook, iPad, iPhone aj. v tuto chvíli službu Vodafone TV neposkytujeme. Plánujeme aktualizaci, která sledování na dalších typech zařízení umožní. Aktualizace by měla proběhnout v roce 2022. - - - - Praha
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky před 11 minutami, Adolf.Shitler napsal: Je docela dobře možné, že i u těch lokálních poskytovatelů to má být stejné jako u VF, akorát na to holt ti poskytovatelé kašlou a nikdo to neřeší. O2 , Telly a Skylink jsou lokální poskytovatelé ???? Aha . - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky V porovnání s VF je nějaké SledovaniTV, Telly nebo Skylink skutečně na úrovni místní lokálky. T-Mobile možná ne a u O2 těžko říct, ale nevím o tom, že by tyto služby někdo provozoval na křápech z Číny, co si sám pořídí. Obvykle je to aplikace přímo v TV, u čehož má VF samozřejmě handicap, ale snad to napraví. - - - - -
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Ať si každý provozuje co chce a na čem chce, každému vyhovuje něco jiného. Ale provider by to měl umožnit především ze svého pohledu, protože větší a kvalitnější podpora = více zákazníků. Vodafone by měl uznat, že ten přechod z exUPC na Vodafone prostě nezvládli, přestože na to měli dva roky, omluvit se a každému zákazníkovi dodat settopbox v ceně, minimálně do té doby, než vydají použitelnou aplikaci co zvládá alespoň AirPlay/Chromecast a podporu alespoň základních systémů AndroidTV, AppleTV, Samsung, LG a ne se tvářit, že se nic nestalo a vše je v naprostém pořádku. Upraveno 25. ledna 2022 3 roky uživatelem retron - - - - Praha
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Měl jsem jak křápy z číny , tak nyní i kvalitnější stroje ( celkem už asi 5 různých kousků ) a na VŠECH to fungovalo. Jak aplikace , tak i zrcadlení . Takže VODAFONE to buď zatím neumí ( to je ta lepší varianta a třeba to za pár let bude ) a nebo nechce umět , aby vydělali na pronájmu boxů. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Dobrý den, omlouvám se, že mám dotaz trošku "bokem". V současné době jsem stále ještě exUPC a migrace mě čeká někdy v průběhu března. Využívám pouze 4x CA modul (dle UPC to byl maximální počet zařízení). Žadné setoboxy nemám a nejraději ani nechci. Když jsem chtěl náhodou něco zpětně zhléhnout používal jsem aplikaci Horizon se zrcadlením na TV přes Chromecast, což je s novou Vodafone TV v prd...i. V centru Péče jsem našel tuto informaci https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sledovani-televize/ konkrétně: Pro službu Vodafone TV si můžete pořídit až 10 set-top boxů. V jednu chvíli můžete Vodafone TV sledovat maximálně na 4 set-top boxech. V jednu chvíli můžete Vodafone TV sledovat nejvýše na 6 zařízeních bez ohledu na to, o jaké zařízení se jedná. Jde o společný limit pro všechna podporovaná zařízení a systémy. Napadlo, mě, že bych prakticky nefunkční aplikaci Vodafone TV, která nepodporuje chormecast vyměnil za další 4 setopboxy, které bych ale používal jako doplněk k CA modulům (ty jsou pro mě priorita). Využíval bych je tedy jen občas, když chci něco přehrát zpětně. Otázka je, bude to fungovat? Můžu mít u Vodafonu 4x CA modul a zároveň 4x set-top box? Nebo jak to chápete? "Pro službu Vodafone TV si můžete pořídit až 10 set-top boxů. V jednu chvíli můžete Vodafone TV sledovat maximálně na 4 set-top boxech."
Odesláno 25. ledna 2022 3 roky Zdravím, nemůžete, stále je možné mít max. 4 DVB-C příjímací zařízení. Ty další 4 byste si musel pořídit s další placenou službou. V jednu chvíli je možné Vodafone TV sledovat maximálně na 2 mobilních zařízeních a ve 2 webových prohlížečích. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.