Odesláno 14. února 2022 3 roky Tak a už jsem převeden také. No, jak bych to řekl - čekal jsem to horší. Ale - prokousat se tím zprovozněním služeb, bylo něco na moje nervy. Např. tlačítko v emailu pro ověření vůbec nebylo vidět, protože ve dvou poštovních klientech to převedlo na takovou úplně tenkou modrou čárečku, do které se pak trefit a potvrdit myší bylo sakra umění. Nakonec se ale povedlo. HBO Go jelo na první pokus. Dva monitory připojené k PC - jeden pomocí HDMI, drihý pomocí DP jede bez problému (z toho jsem měl největší obavy). Ale ten klient, to je věc. Evidentně to dělal nějaký milovník Metra z W8.x. K čemu tam jsou okolo obrazu (pokud to nemám jako full screen) ty horní a dolní popisy (Vodafone TV, Moje TV, Sledovat TV, Videotéka a pod.)? Proč nemůže být ten obraz normálně vyplněn v celém okně prohlížeče? Proč tam sakra není normální přehled programů, jako byl v Horizon TV? Podíval jsem se co už bylo a něco jsem si vybral a pustil. Tohle je jak leporelo pro děcka z mateřinky. - - - CA modul OVA
Odesláno 14. února 2022 3 roky Quote Dva monitory připojené k PC - jeden pomocí HDMI, drihý pomocí DP jede bez problému (z toho jsem měl největší obavy). Hmm, tak že bych nemusel dávat výpověď? Uvidíme, až převedou i mě. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 15. února 2022 3 roky @marena Kdyžtak můžeš vyzkoušet Android emulátor plus aplikaci Vodafone TV, teď jsem testoval LDPlayer, který tu zmiňoval jeden uživatel a funguje dobře, lépe jak Nox a je tam k dispozici i tv program, narozdíl od webové aplikace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. února 2022 3 roky Centrum péče V 5. 1. 2022 v 18:43, vpa napsal: Trochu OT, ale ještě na začátku prosince mi říkali, že po přechodu k nim budu moci i nadále platit kartou. Dnes jsem volal a že prý jim to nepovolili a platba kartou za služby po UPC není a nebude možná, platba kartou je omezena pouze pro mobilní služby. Hezké odpoledne, nově už je možné platit přes Můj Vodafone na https://www.vodafone.cz/muj/ platební kartou i v případě, že Vyúčtování obsahuje jen televizi nebo pevný internet 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 18. února 2022 3 roky zajimavé, nevim zda to nekdo již nezmíňoval, ale po převedení z upc na VF se mi na Kaonu prohodily pozice 5 a 205 (tedy ČT 24 HD se presunulo na 205, SD verze ČT24 na kanál 5
Odesláno 18. února 2022 3 roky Centrum péče @Risoner.77 Pěkný den, jde o dočasné opatření po dobu olympijských her, abyste mohl sledovat ve zpravodajství i záběry z nich. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 18. února 2022 3 roky Jako to tu pročítám, tak jen kroutím hlavou. Zatím jsem to neřešil, tedy do dneška. Horizon Go jel jak měl. Skladba programů taková jakou mám předplacenou v rámci UPC a exUPC. Funkční na PC, noťasu i mobilu. A ejhle...dnes Horizon 0 programů. Nu což...přihlásím se do Vodafone TV.....na mobilu OK.... akorát nabídka žalostná....i Digi nabízí více za necelé dvě stovky. Jen já mám placenou plnou nabídku !!!! 150 programů a 85 v HD a místo toho 78 programů a z toho ČT se opakuje někdy i 3x... CT1HD...CT1 jižní Morava...CT1 severní Morava ap. a těch reklamních nějak více než je zdrávo... Na PC... prý " Medium nelze přehrát. Přihlašte se znovu, prosím. (WT1807) " ... Tak se odhlásím a opět přihlásím....a prd...a odhlásím a přihlásím....a....PRD. Pak kouknu a vidím, že přihlašovací údaje již mi přišli jednou před měsícem....jiné číslo smlouvy ???...jiné vygenerované heslo. Tak to zkusím na tohle přihlášení.....a opět PRD. Stejná omluva a stejná chyba. Kouknu na TV nabídku všech programů a ejhle.. u 66 programů konstatováno, že nelze web přehrávání -- HBO1,HBO1,HB03,Cinemax1,Cinemax2, AXN , AXN Black, AXN White, všechny Filmboxy, Epic Drama a další a další... sportovní (Eurosport ap) A DALŠÍ A DALŠÍ A DALŠÍ. Ještě, že jede HBO Go samostatně ....ale kdo ví jak dlouho (při přihlášení jen přes UPC providera...přes Vodavone taky jede). A těch pět TV programů je tam taky. Aspoň, že to.
Odesláno 18. února 2022 3 roky OT - kdo ve Vodafonu rozhoduje o tom, v jakem poradi budou pragramy serazeny? Kaon ani jiny box nemam, takze jen predpokladam, ze si zakaznik programy nemuze seradit sam...viz @Risoner.77 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 18. února 2022 3 roky Centrum péče @Makonn Pěkný den, chyba WT1807 znamená, že nemáte podporované zařízení / systém / zapojení. Podívejte se na informace na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-prohlizec/. Obecně také platí, že všechny programy, které máte předplacené, máte k dispozici i ve Vodafone TV na webu / v aplikaci (s drobnými výjimkami - například programy pro dospělé). @homberg Rozhoduje o tom TV tým. V set-top boxu Vodafone TV a v mobilní aplikaci si uživatelé mohou programy také seřadit podle sebe. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.