Odesláno 8. května 2022 2 roky Jo, to jsem zaškrtnul taky, ale nečekám, že by s tím něco udělali nebo mě dokonce kontaktovali. Přes to číslo plátce to funguje, jen se pokaždé musím přepnout do toho druhého formuláře, protože bůhvíproč se z hlavního formuláře přes číslo plátce přihlásit nedá. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 9. května 2022 2 roky Tak asi jsem měl štěstí. Dneska mi přišlo několik potvrzovacích emailů, následné přihlášení pak už šlo jako po másle.
Odesláno 9. května 2022 2 roky Jo, mně taky přišly oba maily a když jsem pak kliknul na tlačitko, otevřela se mi stránka pro přihlášení, vyplnil jsem adresu a heslo, abych se přihlásil, tak mi to napsalo: Quote Při načítání došlo k chybě Je nám líto, ale Můj Vodafone se nepodařilo načíst. Zkuste stránku obnovit nebo to vzít od začátku z hlavní stránky. Když jsem zkusil přihlášení z hlavni stránky, napsalo mi to, že kombinace údajů email/heslo není správná. Přitom jsem při obou pátečních pokusech zadal stejné heslo a uložil ho do prohlížeče, takže zadané je určitě dobře. Zkusil jsem obnovu hesla. Napsali mi: Quote Na vaši e-mailovou adresu jsme vám zaslali odkaz pro ověření. Ale opět, stejně jako v pátek, žádný mail nepřišel. Asi musím počkat, počítám tak do čtvrtka. No prostě Vodafone - zdroj nekončící zábavy. To by mohl být nový slogan 🤣 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 9. května 2022 2 roky Přitom na ten nedoručený email při obnově hesla si stěžuje docela dost lidí, takže to určitě nebude nějaká náhodná chyba ale spíš systémová. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. listopadu 2023 1 rok Mám TV s VGA, když koupím redukci HDMI -> VGA bude přehrávání fungovat? Nebo naskočí error WTxxxx? - WT1807 – Přehrávání médií bylo přerušeno kvůli problému s nepodporovanými funkcemi. Všechny připojené monitory musí podporovat HDCP. Více info v centru péče. - Pokud máte jakkoliv analogově připojený monitor (VGA, analogový DVI...) nepůjde nic přehrát. KONKURENCE ŽÁDNÉ HDCP NEMÁ! Nevím, kdo by ještě dnes něco nahrával z TV??? Start - Základní Compal CH7465 Brno
Odesláno 23. listopadu 2023 1 rok Nebude to fungovat, HDCP musí být v celém tom procesu. Ty o tom nevíš, že by někdo nahrával, ale podívej se tady po fóru, kolik lidí si drží CA moduly, aby si mohli nahrávat k sobě na disk a mít nahrávku tak dlouho, jak chtějí oni, mohli si vystříhat reklamy atd. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. listopadu 2023 1 rok Mám redukci "SAVIO HDMI - VGA& 3.5 mm" a funguje. PC s win10, iGPU, MB s HDMI výstupem, Vodafone TV ve Firefoxu, starý FullHD monitor jen s VGA vstupem. - - - - Praha
Odesláno 23. listopadu 2023 1 rok Zřejmě jste jej měl štěstí na vhodný typ převodníku. S většinou to totiž nefunguje. Záleží co ten převodník dělá. Možná počítač vůbec nepozná že dochází ke konverzi na analog, protože samotný převodník může se grafice tvářit jako monitor. Hdmi-vga je vždy převodník a může fungovat různými způsoby. Prostá redukce hdmi-vga neexistuje. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 23. listopadu 2023 1 rok před 7 hodinami, marian.lozi napsal: AVIO HDMI - VGA& 3.5 mm Vono je jich vicero -je mezi temito? popr. sem hod ten konkretni. Mohl by se hodit i jinym zajemcum jenz stale trpi zde u tohoto poskytovatele... A piste problemy dal a dal , bavi mne to cist..)) Upraveno 23. listopadu 2023 1 rok uživatelem pan Novak odkaz... - - - CI O-va
Odesláno 24. listopadu 2023 1 rok Ano, není to redukce ale převodník. A je to přímo tento: https://www.mironet.cz/savio-hdmi-vga-35-mm-jack-adapter-mf-cerna+dp572333/. - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.