Odesláno 29. ledna 2022 3 roky @homberg Už to tu bylo psáno. Záleží na původním a na novém účtovacím období. Jelikož migrace účtu neprobíhá ke konci/začátku účtovacího období, vznikne tak část měsíce, která se platí znovu u Vodafone, ale tuto částku převedou z původního do nového účtovacího systému, tedy ji vrátí. Když by si člověk vzal poslední UPC vyúčtování, první a druhé a Vodafone, k tomu kalkulačku (ještě lépe excel), tak to vyjde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. ledna 2022 3 roky Aby to nebylo tak jednoduché. Projistotu si dám limit na sporožiru na trojnásobnou částku, kdyby náhodou chtěli přičíst hned 3 měsíce a pak 2 měsíce odečíst. Při přechodu na sporožiro mám zadat specifický simbol. Prostředníček to asi nebude :-) 150 Mb/s - Start upc modem technicolor 7200 Jindřichův Hradec
Odesláno 30. ledna 2022 3 roky Sorry za OT, ale Sporožiro fakt ještě existuje? Jakoby na člověka dýchla doba osmdesátek minulého století :D - - - - -
Odesláno 30. ledna 2022 3 roky Taky mne to zarazilo... -a proto jsem si to zjistil sam, nic tezkeho ze? Ceník z 22. 1. 2022 csas... - - - CI O-va
Odesláno 30. ledna 2022 3 roky Co znám pár lidí, kteří to měli, tak všechny už ČS převedla na nějaký osobní účet. A ceníkama se prohrabovat fakt nebudu. - - - - -
Odesláno 4. února 2022 3 roky Nízká kvalita HD obrazu (alespoň u HDMI PC, protože z Androidu to na velký obraz zatím nedostanu) a nepoužitelný EPG u VTV - takže už taky zkouším a testuji v demo módu SledovaniTV - a musím konstatovat, že pokud VTV do pár měsíců nezvládne přidat podporu alespoň pro AndroidTV - tak je opravdu zbytečné s tím nadále ztrácet čas. Kvalitní video stream v h265 v kombinaci s NvShield upscale, posuv jednoduchý, přehledný guide - zatím tomu nemám moc co vytknout a to sem docela hnidopich (uvidím jaká bude stabilata - zatím 100%). VTV má sice pár sportovní kanálů navíc, ale za to utrpení to asi bude stát jen těm nejskalnějším fanouškům.... Jen mě tedy vrtá hlavou, jak to ti soudruzi v tom VTV můžou vlastně tak kazit - dobře přeci musí vědět, jak to dělají ostatní a jak to může být komfortní. I ten HorizonGO který viděli z UPC jim přece musel udat aspoň nějakou kvalitativní laťku. Doslova už roky jim zákazníci říkají, jaké hromady problémů to má a přesto to dál hrdinně tlačí i těm zbývajícím exUPC uživatelům.... To tam fakt není žádná sebereflexe ? Pamatuji si Vodafone ještě ze Čtvrníčkových reklam (vocamcaď pocamcaď) a říkám si, kam se dá až klesnout v honbě za mamonem...
Odesláno 6. února 2022 3 roky Tak abych si zase rýpnul: Měl jsem včera snahu si po delší době otevřít webovou VTV, jestli se nějakým zázrakem něco nezměnilo k lepšímu. Po klasickém přihlášení (standard při každém otevření) jsem si chtěl pustit ten nový seriál DUCH, abych zjistil, jestli to vůbec stojí za koukání. A ejhle! Po chvilce ještě dobíhajícího předešlého pořadu, místo DUCHA začal najednou Kapitán Exner, který měl být až po tom Duchovi. Stejný problém i vedle v obýváku na velké TV přes STB. Prohledal jsem nabídku několika pořadů před i po, dokonce jsem to zkoušel i přes dnešní dopolední opakování, ale pořád stejně - místo ducha Exner... Prostě, ten DUCH se z Vodafoňácké televize úplně vypařil.... no, úplně jako duch. Přitom na Lepší TV to běželo přesně podle plánovaného přehledu. Zaznamenal to někdo? Má někdo stejnou zkušenost? 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 7. února 2022 3 roky Já už se lekl, že budou dávat výborný anglický seriál Ghosts (2019) nebo ten americký remake (2021). Odtamtud bys věděl, že abys viděl duchy, musíš prodělat klinickou smrt. 😀 Ale ono je to nějaké české veledílo, tak na to jen člověk nesmí mít TV od Vodafonu, aby to viděl. 🤣 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 8. února 2022 3 roky Centrum péče @RichardHorcic Hezké odpoledne, zkoušel jsem to právě teď a když spouštím sobotní vysílání Primy (20:15 - 21:35), tak se mi spouští seriál Duch. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.