Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

@homberg Už to tu bylo psáno. Záleží na původním a na novém účtovacím období. Jelikož migrace účtu neprobíhá ke konci/začátku účtovacího období, vznikne tak část měsíce, která se platí znovu u Vodafone, ale tuto částku převedou z původního do nového účtovacího systému, tedy ji vrátí.

Když by si člověk vzal poslední UPC vyúčtování, první a druhé a Vodafone, k tomu kalkulačku (ještě lépe excel), tak to vyjde.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

... na druhou stranu, proč by to měl člověk dělat? 🙂 

Odesláno

Aby to nebylo tak jednoduché.

Projistotu si dám limit na sporožiru na trojnásobnou částku, kdyby náhodou chtěli přičíst hned 3 měsíce a pak 2 měsíce odečíst.

Při přechodu na sporožiro mám zadat specifický simbol. Prostředníček to asi nebude :-)

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • upc modem technicolor 7200
  • Jindřichův Hradec
Odesláno
Sorry za OT, ale Sporožiro fakt ještě existuje? Jakoby na člověka dýchla doba osmdesátek minulého století :D
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
Co znám pár lidí, kteří to měli, tak všechny už ČS převedla na nějaký osobní účet. A ceníkama se prohrabovat fakt nebudu.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Nízká kvalita HD obrazu (alespoň u HDMI PC, protože z Androidu to na velký obraz zatím nedostanu)  a nepoužitelný EPG u VTV  -  takže už taky zkouším a testuji v  demo módu SledovaniTV - a musím konstatovat, že pokud VTV do pár měsíců nezvládne přidat  podporu alespoň pro AndroidTV - tak je opravdu zbytečné s tím nadále ztrácet čas.   Kvalitní video stream v h265 v kombinaci s NvShield upscale,   posuv jednoduchý,  přehledný guide - zatím tomu nemám moc co vytknout a to sem docela hnidopich (uvidím jaká bude stabilata - zatím 100%).  VTV má sice pár sportovní kanálů navíc, ale za to utrpení to asi bude stát jen těm nejskalnějším fanouškům....

Jen mě tedy vrtá hlavou,  jak to ti soudruzi v tom VTV můžou vlastně tak kazit - dobře přeci musí vědět, jak to dělají ostatní a jak to může být komfortní.

I ten HorizonGO který viděli z UPC jim přece musel udat aspoň nějakou kvalitativní laťku.

Doslova už roky jim zákazníci říkají, jaké hromady problémů to má a přesto to dál hrdinně tlačí i těm zbývajícím exUPC uživatelům....

To tam fakt není žádná sebereflexe ?

Pamatuji si Vodafone ještě ze Čtvrníčkových reklam (vocamcaď pocamcaď) a říkám si, kam se dá až klesnout v honbě za mamonem...

Odesláno

Tak abych si zase rýpnul:  Měl jsem včera snahu si po delší době otevřít webovou VTV, jestli se nějakým zázrakem něco nezměnilo k lepšímu. Po klasickém přihlášení (standard při každém otevření) jsem si chtěl pustit ten nový seriál DUCH, abych zjistil, jestli to vůbec stojí za koukání. A ejhle! Po chvilce ještě dobíhajícího předešlého pořadu, místo DUCHA začal najednou Kapitán Exner, který měl být až po tom Duchovi. Stejný problém i vedle v obýváku na velké TV přes STB. Prohledal jsem nabídku několika pořadů před i po, dokonce jsem to zkoušel i přes dnešní dopolední opakování, ale pořád stejně - místo ducha Exner... Prostě, ten DUCH se z Vodafoňácké televize úplně vypařil.... no, úplně jako duch. Přitom na Lepší TV to běželo přesně podle plánovaného přehledu. Zaznamenal to někdo? Má někdo stejnou zkušenost?       

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odesláno

Já už se lekl, že budou dávat výborný anglický seriál Ghosts (2019) nebo ten americký remake (2021). Odtamtud bys věděl, že abys viděl duchy, musíš prodělat klinickou smrt. 😀 Ale ono je to nějaké české veledílo, tak na to jen člověk nesmí mít TV od Vodafonu, aby to viděl. 🤣

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno
  • Centrum péče

@RichardHorcic Hezké odpoledne, zkoušel jsem to právě teď a když spouštím sobotní vysílání Primy (20:15 - 21:35), tak se mi spouští seriál Duch. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague