Odesláno 27. února 2022 3 roky Naštěstí není problém mít v OS těch prohlížečů víc a TV sledovat na tom podporovaném. - - - - -
Odesláno 27. února 2022 3 roky Na Win máme nejspíše všichni předinstalovaný Edge. Na sledování Vodafone TV bych použil funkci, nainstalovat jako aplikaci. https://support.microsoft.com/cs-cz/topic/instalace-správa-nebo-odinstalace-aplikací-v-microsoft-edge-0c156575-a94a-45e4-a54f-3a84846f6113 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. února 2022 3 roky Jasan, není problém mít třeba 10 prohlížečů a vědět, že tohle jede jenom v tomhle a tomhle, tohle zase jede jenom v tomhle a tomhle atd. 🙄 - - - CA modul OVA
Odesláno 27. února 2022 3 roky před 1 hodinou, marian.lozi napsal: Takže až třebas (můj oblíbený) Firefox spadne pod 10%, Vodafone jej zařízne taky. To přece není o zaříznutí, nebo zablokování, jak jsme se tady dozvěděli. Čistě politicky řečeno, "jen nebude najednou podporovaný..." 😐 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 27. února 2022 3 roky W10 pro mobily také není podporovaný a dělá z toho někdo drama? Nedělá... - - - - -
Odesláno 27. února 2022 3 roky Už mě unavuje tohle řešit, dál se k tomu už nechci vyjadřovat. Jen ještě poslední poznámka - ať už je to třeba Telly, Kuki, nebo tolik zatracovaná a opovrhovaná Lepší.TV, všechny tyhle webové televize jedou automaticky a bezproblémově téměř na všem. Bez žádných dramat, dohadování, nutnosti instalace nějakých doplňkových aplikací a složitého hledání kliček či náhradních řešení, jak sledování zprovoznit. Vodafone má ale evidentně úplně jinou strategii... proč to dělat uživatelsky jednoduché, když to jde i tou komplikovanější cestou? ☹️ 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 27. února 2022 3 roky A to není jenom Telly, Kuki, Lepší TV ale i O2TV, T-Mobile TV, Sledování TV. A Když to ještě zjednodušíme, bezproblémově to funguje všem, jen ne Vodafone. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 27. února 2022 3 roky Ano, třeba i to HBO, jak se psalo v jiném vlákně. Jen Vodafone je spokojen s tím, jak jeho aplikace vypadá, co umí a kde funguje a proto na nejbližší roky žádné změny neplánuje, jak nám tu Ondra napsal 😄 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 27. února 2022 3 roky Ok, aplikace pro VTV teď nefunguje vůbec, přehrávání čehokoliv live hlásí chybu “Přehrávání na mobilním zařízení není k dispozici”. Fakt se začínám sám sebe ptát jestli za tohle chci platit. Otočme to - kolik je mi Vodafone ochoten dávat za sepisování a hlášení těch nekonečných chyb, které se mi snaží drze prodat? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 28. února 2022 3 roky Centrum péče Hezké odpoledne, chybu WF052 jsme kolegům nahlašovali a řešíme ji, na druhou stranu, jak už tu zaznělo, Opera oficiálně nikdy nebyla podporovaná, proto nemůžeme zaručit, že v ní bude přehrávání fungovat. Mně osobně třeba funguje, ale nemusí to tak být vždycky a je třeba s tím počítat... Pokud nechcete měnit prohlížeč, může pomoct návod od tomuse (opět - bez záruky). V 26. 2. 2022 v 13:48, tomus napsal: Pro ty kterým nejede Vodafone TV v prohlížeči Opera a hlásí chybu error_WF052 : Stačí si do Opery nainstalovat dopněk, pomocí kterého se pak Opera indentifikuje jako jiný prohlížeč, který si sami vyberete (v tomto případě tedy Chrome) a to vpravo nahoře na liště pod symbolem kostky. Ještě si tam můžete dolů do okénka (all_urls) doplnit adresu https://tv.vodafone.cz/ , aby se tento doplněk aplikoval pouze na webovou stránku Vodafone TV. https://addons.opera.com/cs/extensions/details/user-agent-switcher-5/ Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.