Odesláno 28. února 2022 3 roky Není to jen záležitost Opery, to samé od soboty 26.2. na Chromu na Macu, Chromebooku i Win (nyní píšu z Version 98.0.4758.107 (Official Build) (64-bit)).
Odesláno 28. února 2022 3 roky Ono už těch vláken se záse*ama Vodafonu je tolik, že se těžko jeden rozhoduje, kam co patří - ale tak třeba sem: manželka si myslela, že se zpětně podívá na jakési Stíny v mlze. Chtěla se podívat asi s dvouhodinovým zpožděním a místo přehrání si mohla v pravém horním rohu obrazovky přečíst pouze nápis ve smyslu, že se ke službě nelze připojit nebo je nedostupná. Tak copak mi Ondra-Vodafone poradí teď? Copak mám restartovat? A které kabely zkontrolovat? Vodafon je prostě ubohá parodie na kabelovku. A vymluvte mi to. Upraveno 28. února 2022 3 roky uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 1. března 2022 3 roky @Medvěd Může kouknout na iVysílání ČT na HbbTV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. března 2022 3 roky "Vodafon je prostě ubohá parodie na kabelovku. A vymluvte mi to." Kabelovka funguje jak má, akorát netové zpětné sledování drhne. Lepší je si nahrávat sám u sebe a žádný problém. - - - - -
Odesláno 1. března 2022 3 roky @NJR MAC a Chromebook ponechme stranou, ale ten Win mě zajímá. Jaká verze je Win? Dělá to i bez doplňků v anonymním okně? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. března 2022 3 roky Centrum péče před 13 hodinami, NJR napsal: Není to jen záležitost Opery, to samé od soboty 26.2. na Chromu na Macu, Chromebooku i Win (nyní píšu z Version 98.0.4758.107 (Official Build) (64-bit)). Jak psal Marek, Mac ani Chromebook nepodporujeme. Koukněte se prosím na podporované platformy a prohlížeče na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-prohlizec/. Kdyby vám to nešlo na podporované kombinaci prohlížeč - OS, tak uvítáme podrobnosti 🙂 před 9 hodinami, Medvěd napsal: Ono už těch vláken se záse*ama Vodafonu je tolik, že se těžko jeden rozhoduje, kam co patří - ale tak třeba sem: manželka si myslela, že se zpětně podívá na jakési Stíny v mlze. Chtěla se podívat asi s dvouhodinovým zpožděním a místo přehrání si mohla v pravém horním rohu obrazovky přečíst pouze nápis ve smyslu, že se ke službě nelze připojit nebo je nedostupná. Tak copak mi Ondra-Vodafone poradí teď? Copak mám restartovat? A které kabely zkontrolovat? Vodafon je prostě ubohá parodie na kabelovku. A vymluvte mi to. Dobré ráno, to je mi líto 😞 Zkusil jsem si včerejší díl ze zpětného zhlédnutí pustit a vše fungovalo bez potíží. Obecný problém to tedy není. Pokud vám nepomáhají obecné tipy, je potřeba nás kontaktovat na 800770077 a řešit to přímo k vaší službě, ve fóru potíže u konkrétní přípojky nedokážeme řešit. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 1. března 2022 3 roky před 10 hodinami, tomus napsal: Může kouknout na iVysílání ČT na HbbTV... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 1. března 2022 3 roky Dokonce ta ptákovina (Stíny v mlze) jde z webu ČT i normálně stáhnout do PC. Není tam ochrana DRM. - - - - -
Odesláno 1. března 2022 3 roky před 55 minutami, Adolf.Shitler napsal: Dokonce ta ptákovina (Stíny v mlze) jde z webu ČT i normálně stáhnout do PC. Asi to ptákovina opravdu bude, ale tady vůbec nejde o nějaký konkrétní pořad. Tady se pořád dokola řeší komplexní neschopnost téhle Vodafoňácké webové TV, která věčně jen hlásí nějaké chybové hlášky a nedokáže zajistit (nebo snad nechce, když např. zablokoval "přestal podporovat" Operu?), aby to bezproblémově fungovalo všem a na čemkoliv. Takový argument, že když nemůžu koukat tady, můžu koukat nebo si to stáhnout jinde, mi přijde tak trochu arogantní a docela přes čáru. Samozřejmě, že některé televize mají živé ivysílání , archivy, a stahovat můžu i z desítek různých úložišť. Ale v tom případě nepotřebuju tolik vychvalovanou TV, u které nikdy předem nevím, jestli se na konkrétní pořad budu moct podívat a jaký error to zrovna bude hlásit... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 1. března 2022 3 roky Dneska jsem na FB četl, jak si někdo chtěl zpětně pustit Četnické humoresky a taky to nešlo, prý kvůli chybnému záznamu. Prostě je potřeba počítat s tím, že se nejedná o 100% garantovanou službu a podle toho se i zařídit. Jinak se to netýká pouze VF, aby někdo nežil v iluzi, jak je to u jiných operátorů ideální - není, technické problémy jsou více či méně naprosto všude. A pokud je možnost se na to podívat přes iVysílání ČT, pak není co řešit. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.