Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Posledních několik příspěvků, které se netýkaly přímo tohoto tématu, byly přesunuty do nového topicu s názvem "Vypínání modemu + ochrana před viry", viz. adresa níže. Děkuji za pozornost.

http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=947

• po měsíci...
Odesláno

Může mi někdo modem změřit.Potřebuji si vyrobit skříňku a modem mi přijdou zapojit až koncem října,dík

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

to opravdu není nikdo ochoten změřit modem??

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

MeTo-díky moc.Ještě jeden dotaz,dá se modem postavit na výšku?Nebude to vadit?dík

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

poloha je naprosto volná - jen asi nebude nejideálnější aby ležel "vzhůru nohama"

• po měsících...
Odesláno

tak jsem koukal, ze mi karneval flashnul webstara

• po měsících...
Odesláno

Zdravim. Aj ja mam tento modem. Mam to zapojene cez ethernet. Ale ci mam 1m alebo 3m, tak to ide furt rovnako. Myslite ze cez usb by to slo lepsie??? Kde najdem ovladac?

Odesláno

Dozvedel jsem se, ze v Pribrami tyhle novy modemy nedavaji. Pribu**y si nechavali delat net a dostali prave Motorolu. Cim to je? Ze by meli jeste stary zasoby? Nebo je WebStar urcenej jen pro nektery site? :lol:

Odesláno

Asi měli v lokalních skladech dané komunity ještě nějaké Motoroly, stává se. Jinak se standardně už objednávají Scientific Atlanty.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague