Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahoj.  Koupil jsem si v ČR SIM kartu vodafone, ale odešel do Německa.  V ČR jsem to nestihl aktivovat a nyní není signál a není aktivován.  Co bych měl dělat?

Vyřešil Ondra - Vodafone

Přejít na řešení
  • Marek-26 změnil název na Aktivace SIM v zahraničí
Odesláno
  • Centrum péče
  • Řešení

@Sabov Vasyl Pěkný den, SIMku ze zahraničí bohužel aktivovat nemůžete. Můžeme vám s tím ale pomoct - pošlete nám na e-mail socialmediacz@vodafone.com zprávu s vysvětlením situace, o jaké jde telefonní číslo a přidejte sken SIM karty včetně větší plastové karty, ze které ji vylamujete (aby bylo viditelné výrobní číslo SIM). Pokud to bude možné, tak vám SIMku aktivujeme na základě doložených podkladů.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • po měsících...
Odesláno

Dobry den,

mam stejny problem jako pan Sabov. Koupil jsem si simku v CR, ale potreboval bych ji aktivovat z Londyna. Na zakaznicke lince mi velmi nevybirave rekli, ze 'to proste mozne neni'. 

Mohli byste mi poradit, co bych mohl delat?

Predem dekuji.

Martin

Odesláno
  • Centrum péče

Dobrý den, @MartinV, postupujte v tomhle případě prosím úplně stejně, jak radil Ondra - pošlete nám na e-mail socialmediacz@vodafone.com zprávu s vysvětlením situace, o jaké jde telefonní číslo a přidejte sken SIM karty včetně větší plastové karty, ze které ji vylamujete (aby bylo viditelné výrobní číslo SIM). Pokud to bude možné, tak vám SIMku aktivujeme na základě doložených podkladů. Sem mi pak jen doplňte číslo vaší zprávy, ať se na to můžeme podívat přednostně 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

Dobry den,

predem moc dekuji. č.1317689.

S pozdravem

• po měsíci...
Odesláno

Dobry den,

mam rovnaky problem. 

Poslal som mail č. 1377173

Viete s tym pomoct aj mne? 

Zelam pekny den

Odesláno

Dobry den,mam rovnaký problém písala som emeil prosím o pomoc. 😟😢😥

Odesláno
  • Centrum péče

Hezké ráno, @matthew, díky za číslo zprávy. Vše jsem dohledal a rovnou jsem váš požadavek zpracoval - odpověď byste měl mít během pár chvil v e-mailu 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

1377212č.1377236 poslala som 2krat email lebo mi mevzalo foto 😊Ďakujem za pomoc 

Odesláno
  • Centrum péče

Dobré dopoledne, @Veronika Kazimirova, vidím, že kolega na zprávu odpovídal dnes, tak věřím, že bude všechno v pořádku 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague