Odesláno 27. května 2024 27. kvě Centrum péče @PeterRPěkný den, Peter, technický problém se nám podařilo odstranit a číslo se nám podařilo přenést podle vašeho požadavku. Omlouvám se vám za komplikace, které přitom nastaly. Vše ještě potvrdíme do e-mailu. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. září 2024 9. zář Dobrý den, nestihl jsem si aktivovat novou simkartu Vodafone v ČR a nyní se nacházím v zahraničí a nutně bych potřeboval co nejdříve zaktivovat simkartu, včera jsem si poslal požadavek na aktivaci na email socialmediacz@vodafone.com včetně fotografie výrobního čísla simkatry cele nevyloupnuté. Potvrzení o přijetí zprávy má č.2036730, bylo by možné požadavek co nejvíce urychlit? Děkuji Luděk Upraveno 9. září 2024 9. zář uživatelem luda739 upřesnění požadavku Start Red Basic Základní Compal CH7465 Czech republic
Odesláno 11. září 2024 11. zář Centrum péče @luda739Pěkné odpoledne, vidím, že jsme tuto zprávu vyřešili včera 🙂 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 19. října 2024 19. říj Dobrý den, já mám stejný problém. Žiji v Německu, koupil jsem si eSIM přes internet a nemohu aktivovat voláním. Děkuji za pomoc. Denis (č.2086032) - - - - Deutschland
Odesláno 21. října 2024 21. říj Centrum péče @DenisPěkné odpoledne, vidím, že vám kolegové na tuto zprávu již reagovali 🙂 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 6. listopadu 2024 6. lis Dobry den, potrebuji aktivovat sim ze zahranici. Email jsem postal ale nedostal ani potvrzeni ani odpoved. Jak mam dale postupovat ? Dekuji, s pozdravem Dusan. - - - - Madrid
Odesláno 6. listopadu 2024 6. lis Centrum péče @DusanPěkný den, mrkněte do spamu nebo hromadné pošty, potvrzení byste tam měl mít. My jsme vaši zprávu v pořádku dostali a jakmile zpracujeme předchozí, odpovíme vám do e-mailu. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.