Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Včera bondovka Diamanty jsou věčné na Prima Max, začátek 20:07, konec 20:34, tedy 147 minut, film má podle CSFD 120 minut, takže 27 minut balastu, což je 18,4 % z celkového času a 22,5 % z délky filmu.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Jenže v tom balastu je min.1/3  času  věnována upoutávkám na pořady Primy

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Tak to je mi celkem jedno, jestli je to reklama na sebe sama nebo na produkty třetích stran, otravné je to stejně.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

@xtondatak se na ten film podívej na Netflix nebo HBO kde nejsou reklamy, ale dáš 200 stovky a je to. Zvykněte si už.  Buď platit anebo reklamy. Zadax z okna.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Vy jste výbornej. A jestlipak takto uvědoměle klikáte i na reklamní bannery na vašich oblíbených webových stránkách a poctivě sledujete i reklamy např na YouTube?

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno
Já zrovna bohužel reklamní bannery vidím, protože v mobilu to zablokovat nejde. A u YT totéž, reklama tam je taky (až mě to nebude bavit, pak si u YT můžu zaplatit nějaký Premium bez reklam).
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Na mobilu používám prohlížeč Opera, který reklamní banery docela dobře filtruje a YouTube Vanced.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@marek-81 neměj strach, já se nějak zařídím.

Zatím sem si do prohlížeče nainstaloval tento doplněk

https://chrome.google.com/webstore/detail/video-speed-controller/nffaoalbilbmmfgbnbgppjihopabppdk

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/videospeed/

Přidává do přehrávače nezávislý ovládací prvek pro přeskakování ve videu a změnu rychlosti přehrávání. Uvidíme jak moc chytrá ta řešení pro zamezení přetočení reklamy u jednotlivých poskytovatelů budou.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno
před 11 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

Já zrovna bohužel reklamní bannery vidím, protože v mobilu to zablokovat nejde. A u YT totéž, reklama tam je taky (až mě to nebude bavit, pak si u YT můžu zaplatit nějaký Premium bez reklam).

Na telefonu můžeš použít třeba Blokada (funguje to jako (lokální?) VPN, která blokuje reklamní servery.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague