Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Skoro to tak vypadá, jakoby VF už Sledovanitv.cz koupil a nabízel to jako zdánlivě výhodnou konkurenci (byť nutno uznat, že za 89 Kč měsíčně to není úplně nejhorší služba, pochopitelně pokud půjde objednat úplně sólo bez nutnosti platit ještě služby jiné).
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
před 1 hodinou, Adolf.Shitler napsal:

tomus YouTube Vanced nemám odvahu spustit, protože na YT mám už celkem dlouho účet a obávám se, aby Google nezačal dělat problémy, pokud zjistí používání.

Používám ho asi rok a půl a zatím žádný problém, akorát tedy v něm jedu pod jiným Google účtem, protože mě přijde nebezpečné do cizí aplikace zadávat přihlašovací údaje do svého primárního Google účtu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Tak já jsem zatím klidný. STB Kaon s HDD a 2x TV s CI bez + 😛

@Adolf.Shitler  zkus ještě Adguard. Bezpečně blokuje reklamu na Android i Windows.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
U Win je to v pohodě, to mám uBlock Origin jako doplněk do Chrome a je po reklamě. Akorát v Androidu se do Chrome dát doplněk nedá, jedině extra browser, který instalaci doplňku podporuje (nebo je součástí). Adguard je na tom bohužel stejně, sice podporuje Samsung browser, ale ne Chrome.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

To nějak nechápeš.  Adguard je samostatná aplikace, která blokuje reklamy všude v systému. Dokonce blokuje i reklamy v aplikacích, které jsou reklamně zaplácány. Používáme dlouho celá rodina a naprostá spokojenost. Pošlu odkaz do SZ, pokud máš zájem.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
před 2 hodinami, tramin napsal:

Adguard je samostatná aplikace, která blokuje reklamy všude v systému

Zdravím. Na čem tu apku používáš? Není jenom pro Samsungy nebo ruský Yandex? Nebo už je to jinak?
Ne že bych o aplikaci stál, ale zajímá mě, jestli se to nějak posunulo, i Play zmiňuje jenom tyhle prohlížeče.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

@quadra2030 Jak jsem psal nedávno jinde, bez + je to cca 1,5%. Bavíme se o nižších stovkách uživatelů v ČR. A když odečteme duplicity (smlouvy, kde máme 2 a více takových CAM), pak je to ještě o něco méně.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...