Odesláno 15. února 2022 3 roky Tak je pro pobavení publika, dneska mi odepsal na formulář jiný operátor, že dle záznamů VF prý technik v daný den/čas přijel, zvonil i volal, ale nikdo nereagoval. Zvonek funkční, nevolal samozřejmě nikdo (zkontroloval jsem pro jistotu hovory za pátek včetně druhého čísla, které dřív bylo v systému zadané). Doma jsem byl celý den resp. celé dopoledne než bylo jasné, že už asi nikdo nedorazí a hned poté následovalo volání na infolinku. Zajímavé, včera ten "záznam" nikdo neměl, i když už vše bylo uzavřeno. Dneska jsem najednou nebyl kontaktní, poté, co byla podána reklamace na služby a požadavek na kompenzaci ceny za dobu nefunkčnosti služeb. Jsem zvědav, jestli třeba do konce února to dá někdo dohromady, teď už asi i stojí za to si na to počkat jak moc velká bude kombinace neschopnosti a arogance Vodafonu / firmy s techniky, těch pár desítek GB od O2 ještě chvíli vydrží na datech, stejně mi to nikdo nezaplatí.
Odesláno 15. února 2022 3 roky Nabídka stále platí. Jinak pokud technik přijede na zakázku, má zvonit, pokud nenajde zvonek či ho nenajde, tak volá. Pokud se nedovolá, volá na Vodafone (dříve UPC) a tam dochází k dalšímu pokusu o telefonické spojení. Na tomto postupu se nic nezměnilo pokud vím. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. února 2022 3 roky Díky za tohle info ohledně postupu, jak má technik kontaktovat zákazníka, případně pak přes Vodafone. To se, zcela jistě, nestalo.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.