Odesláno 8. února 2022 3 roky Každopádně kvalita kanálů včetně ČT HD je v dvbt exUPC opravdu špatná. Jednička a Dvojka ještě jakž takž, ale třeba Trojka kostičkuje při sebemenší rychlejší sekvenci. O SD kanálech ani nemluvím, Nova Cinema nebo Paramount absolutní technické dno. Si i skoro myslím, jestli to tak není schválně, aby divák měl důvod přejít na placené dvb-c Upraveno 8. února 2022 3 roky uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. února 2022 3 roky Centrum péče Vysvětlení, jak je možné záběry sledovat, už tu padlo, pro jistotu jen shrnuji. Na kanálu ČT24 HD v kabelové síti diváci nevidí zpravodajství ze ZOH, protože zdroj vysílání je společný pro satelitní a kabelové vysílání a je dostupný pro celou Evropu, pro kterou nemá ČT práva na vysílání záběrů z olympiády. Pro všechny ale máme náhradní řešení. Koho se to týká: CA moduly - řešením je sledovat zprávy na kanálu ČT24 v SD verzi (658 MHz, QAM 64, přenosová rychlost 6900). Vodafone TV přes kabel - doporučujeme využít zpětné zhlédnutí. exUPC TV přes kabel - na pozici 5 by měla být automaticky ČT24 SD, kde záběry ze ZOH běží. Vodafone TV přes internet - zde je jiný zdroj vysílání, takže záběry ze ZOH můžete sledovat standardně i na ČT24 HD. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 8. února 2022 3 roky Troufnou si nesouhlasit. Mám Vodafone TV přes kabel a na pozici 5 mám pořád ČT24 HD. Na pozici 205 nic nemám. Naštěstí mám ještě O2 TV a tam to sledovat můžu. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 8. února 2022 3 roky Nebo stačí posunout zpravy treba o cca 5 sec.zpět a záběry z olympiády jsou vidět - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 14. února 2022 3 roky Centrum péče @Ladik Je to tak, byl to původní plán, objevily se tam ale nějaké zádrhele, takže změna neproběhla. Příspěvek jsem aktualizoval. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.