Odesláno 5. února 2022 3 roky Funguje vám u ČT Hbbtv?Na Primě Nově,Očku funguje - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 5. února 2022 3 roky Tipuji to na probléma se servery ČT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 5. února 2022 3 roky Autor Asi jo.Včera se jim někdo naboural do systému. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 5. února 2022 3 roky To byl jen DDoS útok, asi je mají přetížené. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. února 2022 3 roky Autor Tož,hbbtv je už ready.Téma se může tudíž uzamčít nebo klidně i smazat. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 18. února 2022 3 roky Hbb TV mi nefunguje, co mám udělat... zmáčknu zelené tlačítko a jsem v programech...
Odesláno 18. února 2022 3 roky Na HBBTV se používá červené tlačítko ne? 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. února 2022 3 roky No jo, vlastně to je pravda, ale červené tlačítko mi spustí přihlášení na Netflix
Odesláno 18. února 2022 3 roky Na VTV boxu HbbTV nefunguje, to jde jen na TV s CAM .. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 18. února 2022 3 roky Pokud tvůj televizor umí HbbTV tak si k němu připoj anténní kabel a nalaď si na něm základní nabídku Start která vysílá v DVB-T (ladění anténa) a můžeš sledovat HbbTV přímo na televizoru. A programátoři Vodafone boxů by se mohli take více snažit a implemtovat HbbTV, které už je dnes standardem, komerční TV stanice pláčou že nemají dostatečné zisky z reklamy a přitom přes HbbTV by se uživatelé mohli napojit na jejich placené archivy jak je Voyo a podobně a pokud by se domluvili, vydělali by na tom oba. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.