Odesláno 9. února 2022 3 roky Mám sice nový STB, ale stále nenajdu TV ani internet na "můj vodafone". Takže dvojí účet, různá hesla a přihlašovací jméno, exUPC už nefunguje, TV na počítači také ne, na Vodafone TV se nelze přihlásit, hesla to nezná, na "zapomenuté heslo nebo jméno" neodpovídá.
Odesláno 9. února 2022 3 roky Centrum péče Hezké odpoledne, Karle, jestli to chápu dobře, tak jsme vaše služby převedli do systémů Vodafonu? V tom případě jsme vás SMSkou informovali o nových přihlašovacích údajích. Zkuste se podívat na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/muj-vodafone-na-webu/prihlaseni-do-muj-vodafone-po-prevodu/, kde vše popisujeme. Do samoobsluhy se můžete přihlásit číslem služby Vodafone TV nebo pevného internetu (začíná na 8 nebo 9). Také můžete využít přihlášení přes číslo plátce jako další možnost. Administrátorské heslo jsme vám buď poslali SMSkou, nebo pokud už máte třeba mobilní tarif a přiřadili jsme služby na stejný zákaznický účet, tak můžete použít administrátorské heslo, které už jste dřív používal. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 9. února 2022 3 roky Hlavní problém je, že Můj Vodafone stále neví, že mám i internet a TV. Nabízí mi jen koupi služby,kterou už mám. Je na čase po více jak měsíci konečně sloučit ExUPC a Můj Vodafone!!!!
Odesláno 9. února 2022 3 roky Chápu, že něco nefunguje jak má, ale to na fóru nevyřešíme. Je potřeba se ozvat Vofafone, aby to napravili. Takže šup do prodejny, zavolat na linku apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. února 2022 3 roky Centrum péče @Karel Vlachovský Těch důvodů může být více - může jít o to, že máte vytvořené 2 zákaznické účty, které o sobě nevědí, může to být o tom, že nepoužíváte k přihlášení administrátorské heslo, proto nevidíte všechny služby z účtu atp. V tomto případě bude lepší, když nám zavoláte na 800777731 nebo se stavíte v prodejně, ať jednoznačně víme, jaké služby a kde využíváte a pomůžeme vám s orientací v nich 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 12. února 2022 3 roky Dobrý den zakládám dva učit, jelikož otec má dva byty druhý nejde založit a píše to že se mám obrátit na fórum
Odesláno 12. února 2022 3 roky @Nikolas Promiňte, ale asi nerozumíme dotazu. Každopádně teď o víkend je odstávka systémů, většina věcí nebude fungovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února 2022 3 roky Pardon trochu jsem vystresovaní. Máme dva byty online se ukazuje jen jedno vyúčtování a také nám nepřišla sipo platba za vodafone ani na jeden z bytů tak jsme zmatený
Odesláno 13. února 2022 3 roky @Nikolas procházeli jste teď čerstvě migrací? Pokud ano, je možné, že je nějaké zdržení v platbách (zejména v tom, co se promítá do SIPO). Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 14. února 2022 3 roky Centrum péče @Nikolas Hezké odpoledne, podívejte se na https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/vysvetleni-vyuctovani/vyuctovani-po-prevodu-do-vodafonu/, kde najdete informace k prvním Vyúčtováním po převodu služeb 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.