Odesláno 10. února 2022 3 roky Bomba, tak mi ještě doporučte nějaký anténní rozbočovač na 3X TV výstup a je to. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 10. února 2022 3 roky Jestli je na vstupu signál dobrý, vzal bych filtr zpětného kanálu a něco se 4 výstupy (jednu rezervu pro strýčka příhodu i za cenu vyššího útlumu). Koukal bych po značkách jako Toner, Teroz, Teleste, FTE ... Hlavně F vstupy i výstupy 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. února 2022 3 roky před 1 hodinou, tramin napsal: Bomba, tak mi ještě doporučte nějaký anténní rozbočovač na 3X TV výstup a je to. Drobný problém vidím v tom, že výstup z toho Kaonu je pouze přes HDMI, takže rozdělení anténního výstupo ničemu moc nepomůže - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 10. února 2022 3 roky No tak jestli Tramin čekal ze je tam na anténním výstupu ze setoboxu modulátor, tak to opravdu není, to je pouze propojka. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. února 2022 3 roky Autor Myslel jsem rozbočovač z účastnické zásuvky, aby měl výstup na 3 TV. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 11. února 2022 3 roky Autor Ještě bych potřeboval znát parametry zdroje u STB Kaon, který ho má napevno připojený. Taková ta vidlice. která nemá žádný štítek s hodnotama. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 11. února 2022 3 roky @tramin Vstupní napětí 90 – 250 V, 50/60 Hz. (střídavý) Příkon 40 W Tohle? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. února 2022 3 roky Autor @technik : rozbočovač na 2x TV @Marek-26 : myslel jsem výkon zdroje, jestli to píšu dobře 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.