Odesláno 13. února 2022 3 roky Typ kondenzatoru? Je to na nem uvedene... Pokud se takto ptas tak nechej vymenu na nekom kdo letuje(paji) -vyletuj a vem nekde treba do hadexu/GMelektronic atp. tam ti prodaj novy. Treba v tomto pripade 2200uF na 6,3V. - - - CI O-va
Odesláno 13. února 2022 3 roky No, hezky, elektrolyty u chladiče... Jakpak se tomu říká? Ku*vítko? Spolehlivě!😊 - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 14. února 2022 3 roky Autor @pan Novak no samozřejmě, že tomu nerozumím. Jinak bych se tak blbě neptal... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2022 3 roky Neni problem, opis si udaj tveho vytekleho condenzatoru a domluv se s nekym kdo ti ho vymeni. Treba i tomus je taky Brno a jak pise tak taky musel menit... Kup ho treba zde. @Medvěd jj toho prece plny net, vzal jsem prvni lepsi pro nazornost... - - - CI O-va
Odesláno 14. února 2022 3 roky Autor Takže nejlépe vzít rozdělaný box do GME ať se na podívají a rovnou mi prodají nové, místo těch vadných Já to fakt nepoznám. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2022 3 roky Hele, počítám, že když se tak pereš s prostým vyčtením hodnot kondenzátorů, tak asi obecně moc vzdělání a zkušeností v elektronice nemáš, to je v pohodě, nejsme brouci Pytlíci. Ale to fakt není nikdo v tvém okolí, kdo to za pár piv zvládne? A bude na to vybavený a nebudeš riskovat nějaké sekundární poškození? - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 14. února 2022 3 roky Autor Elektronika jde fakt mimo mě. Pokud by šlo jen o ten jediný vyteklý kondenzátor, tak to samozřejmě zvládnu opsat a koupit. Spíš mě šlo o to, že by někdo zkušeným okem mohl zjistit nějaké poškození dalších kondenzátorů. Na výměnu bych už snad někoho měl. Jen aby to byl ten problémový kondenzátor, který způsobuje ten nekonečný boot a nedělal tam neplechu ještě nějaký jiný. Přeci jenom je to už stařičký STB. Každopádně dík všem za pomoc a trpělivost. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2022 3 roky Opravář elektroniky by na to po mrknutím svým odborným okem měl přijít. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. února 2022 3 roky Autor Právě proto to chci vzít do GME, aby se na to podívali. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2022 3 roky Nejlíp se to pozná podle toho ze je kondík nafouknutý, nebo vyteklý, ale třeba tam může být i něco dalšího. Doma se mě práší na můj starý Kaon 3000 (ten na obrázku co jsem sem dával), kdyžtak ti z něj můžu půjčit zdroj na vyzkoušení. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.