pan Novak Odesláno 13. února 2022 Sdílet Odesláno 13. února 2022 Typ kondenzatoru? Je to na nem uvedene... Pokud se takto ptas tak nechej vymenu na nekom kdo letuje(paji) -vyletuj a vem nekde treba do hadexu/GMelektronic atp. tam ti prodaj novy. Treba v tomto pripade 2200uF na 6,3V. Citovat - - - CI O-va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 13. února 2022 Sdílet Odesláno 13. února 2022 No, hezky, elektrolyty u chladiče... Jakpak se tomu říká? Ku*vítko? Spolehlivě!😊 Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2022 @pan Novak no samozřejmě, že tomu nerozumím. Jinak bych se tak blbě neptal... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan Novak Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Neni problem, opis si udaj tveho vytekleho condenzatoru a domluv se s nekym kdo ti ho vymeni. Treba i tomus je taky Brno a jak pise tak taky musel menit... Kup ho treba zde. @Medvěd jj toho prece plny net, vzal jsem prvni lepsi pro nazornost... Citovat - - - CI O-va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2022 Takže nejlépe vzít rozdělaný box do GME ať se na podívají a rovnou mi prodají nové, místo těch vadných Já to fakt nepoznám. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Hele, počítám, že když se tak pereš s prostým vyčtením hodnot kondenzátorů, tak asi obecně moc vzdělání a zkušeností v elektronice nemáš, to je v pohodě, nejsme brouci Pytlíci. Ale to fakt není nikdo v tvém okolí, kdo to za pár piv zvládne? A bude na to vybavený a nebudeš riskovat nějaké sekundární poškození? Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2022 Elektronika jde fakt mimo mě. Pokud by šlo jen o ten jediný vyteklý kondenzátor, tak to samozřejmě zvládnu opsat a koupit. Spíš mě šlo o to, že by někdo zkušeným okem mohl zjistit nějaké poškození dalších kondenzátorů. Na výměnu bych už snad někoho měl. Jen aby to byl ten problémový kondenzátor, který způsobuje ten nekonečný boot a nedělal tam neplechu ještě nějaký jiný. Přeci jenom je to už stařičký STB. Každopádně dík všem za pomoc a trpělivost. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Opravář elektroniky by na to po mrknutím svým odborným okem měl přijít. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2022 Právě proto to chci vzít do GME, aby se na to podívali. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Nejlíp se to pozná podle toho ze je kondík nafouknutý, nebo vyteklý, ale třeba tam může být i něco dalšího. Doma se mě práší na můj starý Kaon 3000 (ten na obrázku co jsem sem dával), kdyžtak ti z něj můžu půjčit zdroj na vyzkoušení. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.