tomus Odesláno 11. února 2022 Sdílet Odesláno 11. února 2022 Tramin asi spíš myslí výstupní hodnoty napětí a proudu toho zdroje. Btw. Má ten box vůbec externí zdroj ? Já tady mám tu první verzi Kaon 3000, co je taková víc placatá a ta ho má integrovaný. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. února 2022 Sdílet Odesláno 11. února 2022 No, jestli se chápeme, tak to bude ono 🙂 https://ktkdigi.cz/wp-content/uploads/2010/02/kaon-hd-prv-manual.pdf strana 38 A jestli ne, tak se mi nic jiného nepodařilo zjistit. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 11. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 11. února 2022 @tomus @Marek-26 dík oběma. Je to ten s integrovaným zdrojem, nějak mi to ušlo, jak ho mám nějakou dobu ve skříni... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. února 2022 Sdílet Odesláno 11. února 2022 A máš k němu přístupovou kartu? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 11. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 11. února 2022 Jasně, je tomůj vlastní box, který jsem měl u UPC a mám ho uvedený v přehledu aktivních STB v samoobsluze. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 13. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 13. února 2022 Ještě mě napadlo, kdybych koupil z bazaru nějaký novější odkoupený model, bude mi fungovat s mojí přístupovou kartou? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. února 2022 Sdílet Odesláno 13. února 2022 Ne, přístupová karta je vždy spárovaná s konkrétním zařízením a když ji vložíš do jiného zařízení tak nebude fungovat. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 13. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 13. února 2022 A nikdo ji už nespáruje, že? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. února 2022 Sdílet Odesláno 13. února 2022 To určitě ne. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 13. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 13. února 2022 A netuší někdo čím to může být, že hrozně dlouho bootuje? Dokonce ho musím někdy vypnout po pár minutách a zase zapnout. Nějaká součástka? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.