Odesláno 13. února 2022 3 roky Začal bych asi s HDD. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února 2022 3 roky V prvé řadě bych zkusil zformátovat pevný disk, můžou na něm být chyby, které setobox bohužel neumí opravovat, vzpomínám si že to šlo nějakým způsobem po připojení k PC s linuxem, pokud nechceš přijít o data na disku, nebo může být vadný PS. koukám že Marek mě předběhl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února 2022 3 roky CA modul odprodaný UPC má své sériové číslo - a vždy bylo možné ho opětovně po zavolání na technickou podporu napárovat do sítě. Sam jsem si nechal párovat kartu z Kaon-u do CA modulu do TV a nebyl problém...
Odesláno 13. února 2022 3 roky To fungovalo za UPC. U Vodafone toto nelze. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února 2022 3 roky Autor HDD to nebude. Spíš je zajimavé, že když se jakoby zahřeje(zapne a vypne párkrát za sebou) tak se zapne hned. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 13. února 2022 3 roky Tak možná třeba odchází elektrolytické kondenzátory ve zdroji, který pak dává nižší napětí, nebo nějaký studený spoj někde.. Co přesně máš za model ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února 2022 3 roky Autor Starý Kaon 3000 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 13. února 2022 3 roky před 3 hodinami, tramin napsal: A netuší někdo čím to může být, že hrozně dlouho bootuje? Dokonce ho musím někdy vypnout po pár minutách a zase zapnout. Nějaká součástka? Tuší. Je to zdroj, tuhle závadu jsem měl taky. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 13. února 2022 3 roky Kdysi jsem měl ten setobox rozdělaný, takže tady mám fotky vnitřku a detail zdroje, kondenzátorů je tam celkem dost. Kdysi jsem takhle opravil Handan CV7000, který postupně umřel,vyměnil jsem dva kondenzátory a šlapal pak ještě roky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února 2022 3 roky Autor Toto je vnitřek mého boxu. Nevíte typ kondenzátoru? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.