Medvěd Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Je to taková divná rada, ale jestli se to má provozovat na delší dobu, tak by asi stálo zato, vyměnit všechny elektrolyty ve zdroji " sakumprásk". Zas takový balík to nestojí. 1 Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 14. února 2022 @tomus to jsi hodný, ale já bych ho stejně neuměl vyměnit. Ten zdroj se nedá koupit nový? @Medvěd to vůbec není divná rada, naopak. Řeknu jim to v GME, snad budou v obraze. Když už ho mám doma, navíc funkční ( spárovaný), tak ať ho ještě využiju aspoň na tu Primu. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 16. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 16. února 2022 Tak jsem byl dnes v GME, ale nepochodil jsem. Podívali se na to, řekli že tam nevidí nic špatně ( ten rezavý flek je prý lepidlo) a nabídli mi, že mi prodají všechny kondenzátory, ale musím jim říct typové označení. Anebo ať si zajdu někde do servisu. No nebyli moc ochotní... V 10. 2. 2022 v 16:45, Marek-26 napsal: Jestli je na vstupu signál dobrý, vzal bych filtr zpětného kanálu a něco se 4 výstupy (jednu rezervu pro strýčka příhodu i za cenu vyššího útlumu). Koukal bych po značkách jako Toner, Teroz, Teleste, FTE ... Hlavně F vstupy i výstupy 🙂 A co tento https://www.tipa.eu/cz/antenni-rozbocovac-geti-gss103-3-vystupy/d-242135/ Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medvěd Odesláno 16. února 2022 Sdílet Odesláno 16. února 2022 2 tramin: Hele, jestli problém není v tom, že GME jsou prodejci. Musel by si narazit na někoho mimořádně ochotného, v čase, kdy v krámě nemá žádné další zákazníky a sám by musel být technicky zdatný, aby byl ochoten ti tyhle informace z doneseného kusu elektroniky vyčíst s rizikem, že když se potom něco někde po... tak mu to otlučeš o ústa :-) Nemluvě o tom, že některé kondenzátory mohou být umístěny tak, že bez vyletování z desky jejich hodnotu nezjistíš. Obecně u kondenzátorů jsou důležité hodnoty kapacita (v nějak předponou dělených Faradech) a napětí - to je velmi důležité. Potom by tě ještě mělo zajímat konstrukční řešení kondenzátoru prostě proto, aby se vlezl na místo starého. O tom, že je nutné dodržet polarita součástky netřeba mluvit :-) Citovat - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 16. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 16. února 2022 Jasně, už jsem to vyřešil. Našel jsem pána v důchodu, který si opravami starých krámů přivydělává a ten slíbil, že to do 3 dnů opraví. Tak uvidím. @Adolf.Shitler co tento rozbočovač : https://www.tipa.eu/cz/antenni-rozbocovac-geti-gss103-3-vystupy/d-242135/ Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.