Návštěvník AndreaCh Odesláno 13. února 2022 Sdílet Odesláno 13. února 2022 Dobrý den, po převedení do IT systémů Vodafone mám přestalo fungovat přihlášení do HBO GO a hlásí to, ze si máme zkontrolovat předplatné s kódem 12.41. HBO GO máme součástí TV tarifu, tak nevím, proč to najednou přestalo fungovat. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altinik Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Dobrý den, měl jsem stejný problém, nyní je potřeba - po převedení do systému - pohledat službu odpovídající teelvizi a rozkliknout si detaily, sjedete úplně dolů a tam je: HBO GO ZDARMA Aktivaci provedete na webu HBO, kde jednoduše zadáte číslo své Vodafone TV XYZ a kód YZX. Kliknete na: Přejít na web HBO A účet poprvé vytvoříte skrz operátora. Chtěl jsem provést aktivaci se stejným e-mailem, ale to se mi nepodařilo, tudíž mám nyní účet na jiný e-mail. 1 Citovat Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AndreaCh Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 V aplikaci Můj Vodafone jsem samozřejmě informace k aktivaci účtu našla, ale v Častých dotazech Vodafone uvádí, že se převede i účet HBO GO s tím, že jako operátora budu uvádět právě Vodafone. Používám pouze jednu emailovou adresu, když nepočítám pracovní email a rozhodně se mi nelíbí varianta, že bych si musela zakládat nový email, proto doufám, že lze zprovoznit stávající uživatelský profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rado1 Odesláno 14. února 2022 Sdílet Odesláno 14. února 2022 Po převodu z UPC k Vodafonu se mi stalo to samé. Zjistil jsem to dnes, kontaktoval HBO a ti mně odepsali toto: Citovat Tato emailová adresa je stále vedena pod operátorem UPC. V tuto chvíli je potřeba obrátit se přímo na operátora, aby původní účet HBO GO smazal a email se tak uvolní pro novou registraci. Tak jsem zavolal na kontaktní linku Vodafone a požádal je o smazání mého emailu ze systému exUPC, abych ten email mohl použít k nové registraci u HBO. To mi přislíbili a řekli, že to bude trvat několik hodin. Tak potom dám vědět, jestli už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 14. února 2022 Centrum péče Sdílet Odesláno 14. února 2022 @AndreaCh Hezké odpoledne, po převodu služeb může chvíli (pár desítek hodin) trvat, než se HBO GO překlopí. Případně tu samozřejmě je i možnost, že bychom provedli smazání původní registrace. Ale doporučil bych nejdřív chvíli počkat, ještě by vše mohlo proběhnou automaticky 🙂 Většina obsahu z HBO je také dostupná přímo v set-top boxu v rámci videotéky HBO OD. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AndreaCh Odesláno 15. února 2022 Sdílet Odesláno 15. února 2022 K převodu došlo před týdnem a stále není možné se k HBO Go přihlásit. Včera jsem navštívila prodejnu a problém nahlásila. Snad se to podaří vyřešit. Ve finále by mi ani nevadilo, kdyby byla původní registrace smazána, abych mohla pod svým emailem provést registraci znovu. Hlavně bych to měla ráda už vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altinik Odesláno 16. února 2022 Sdílet Odesláno 16. února 2022 @AndreaCh: jsem an tom stejně jako Vy, proto jsem si vytvořil nový účet přes VF údaje a HBO GO funguje okamžitě. Citovat Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AndreaCh Odesláno 16. února 2022 Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) S novou registrací nemám problém, kdyby to šlo. Ale můj email je již u HBO registrovaný a další profil si pod stejným emailem nevytvořím. Email mám jen jeden a další si kvůli tomu rozhodně vytvářet nechci. Upraveno 16. února 2022 uživatelem AndreaCh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 17. února 2022 Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) Zrovna tohle jsem včera řešil taky. Po převodu na VF to fungovalo 2 dny a najednou není předplatné. Aktivace nešla provést, protože stejný email již existoval. Přihlásit se ale pod ním nešlo, protože není předplatné a 12.41 (nekonečná smyčka) . Na FB mě odkázala na stránky s popisem HBO GO, kde není o tom, co chyba znamená, ani prd. Jenom obecné kecy. Nakonec jsem musel provést novou aktivaci, jenom jsem musel použít jiný email (naštestí si můžu vytvořit náhradní jméno u stejného emailu), tak mě to tolik neštvalo. Jestli to časem půjde, je tam i volba změnit email, tak pak zkusím zase ten původní. Upraveno 17. února 2022 uživatelem cvancara Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 17. února 2022 Centrum péče Sdílet Odesláno 17. února 2022 Pěkné ráno, pokud byste měli s přístupem do HBO GO potíže, tak vám můžeme původní registrovaný e-mail nechat smazat. V případě potřeby se nám ozvěte přes https://tam.je/forum s popisem situace. Druhá věc je, že by se vše mělo vyřešit po 8. březnu, protože u HBO Max už bude jedna registrace "napořád" a pouze se bude měnit to, jakým způsobem je účet předplacený. Takže i při změně - třeba přechodu mezi operátory vám zůstane jeden účet na HBO Max a jen si po přihlášení spárujete předplatné. 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.