cvancara Odesláno 17. února 2022 Sdílet Odesláno 17. února 2022 Jenom si píchnu, ale proč to není na těch VF stránkách někde popsané, co ta chyba znamená. Já si to nakonec našel až tady, ani ta na FB není schopna smysluplně poradit, jenom odkaz na nic neříkající stránky. Se vůbec nedivím, že uživatelé nadávají, pokud se dostanou do takové smyčky. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 17. února 2022 Centrum péče Sdílet Odesláno 17. února 2022 @cvancara Důvod je ten, že my nejsme provozovateli HBO GO, proto k němu nemáme všechny podklady a informace o chybových hláškách. Proto se na stránkách odkazujeme přímo na stránky podpory HBO. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 17. února 2022 Sdílet Odesláno 17. února 2022 To sice ano, ale uživatel se dozví, že nemá předplatné a komu platí? HBO nebo zprostředkovateli (VF). Tak proč tam nemůžete mít alespoň o tom zmínku. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 17. února 2022 Centrum péče Sdílet Odesláno 17. února 2022 @cvancara Chápu, že to je nepříjemné, nicméně pořád platí, že to není naše služba, takže k ní všechny podrobnosti nemáme. "Dobrá zpráva" je, že k 8. březnu HBO GO končí a u Maxu je přihlašování a napárování předplatného obecně řešené jinak a mělo by to být uživatelsky pohodlnější a přehlednější 🙂 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 17. února 2022 Sdílet Odesláno 17. února 2022 To jsou ty nekterymi opevovane prednosti IPTV, streamovanych sluzeb...ze dne na den vam to zariznou a smytec. https://www.idnes.cz/technet/audio-foto-video/hbo-go-hbo-max.A220216_105214_audio-foto-video_nyv Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rado1 Odesláno 21. února 2022 Sdílet Odesláno 21. února 2022 Tak služba už mě funguje. Dnes jsem se zkusil na HBO přihlásit a místo chyby 12.41 mě to ukázalo chybu 12.20, která znamená, že jsem špatně zadal email nebo heslo. Poté už šla vytvořit nová registrace na email, který už jsem u HBO používal a vše funguje OK. Byť to trvalo týden od doby kdy jsem zavolal na callcentrum Vodafonu a asi 10-11 dní od převodu z UPC. Doufám jen že přechod na HBO max nebude tak otravný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. února 2022 Sdílet Odesláno 21. února 2022 @Rado1 HBO Max by tu autentifikaci mělo prý mít jinak. Budete mít stále stejný email nezávisle na to, přes koho máte objednáno. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.