Odesláno 26. března26. břez Na tabletu 10" se puntík trefuje v pohodě Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. dubna3. dub tak tohle už by snad mělo fungovat úplně bezchybně 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 13:22 2 dny máme tady menší inovaci 🤭 nově odkaz na téma v bloku s posledníma příspěvkama zohledňuje individuální nastavení účtu https://www.techforum.cz/settings/links/, který se používá napříč celym fórem 😮na výběr je odkazování na první nepřečtenej příspěvek, na první příspěvek a na poslední příspěvekspolu s tim došlo k odstranění puntíků, protože přece jenom na ten mobil to nebylo úplně ideální 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno sobota v 14:59 1 den Díky, tohle je rozhodně lepší řešení, ale protože tam teď nejsou ty červené puntíky, tak mám trochu problém poznat která témata už mám přečtená a která ne, je to sice vyznačené tučným písmem, ale u tmavého režimu (na mobilu) ten rozdíl mezi normálním a tučným písmem je docela malý a dá se to lehce přehlédnout. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 13 hodinami13 hod Díky za vrácení těch červených teček, takto je to pro mě přehlednější než jen tučný font. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 13 hodinami13 hod I mě se červené tečky líbí mnohem více. Díky za ně. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno před 6 hodinami6 hod jeden malej červenej puntík a kolik radosti udělá 🤔 tak ho tu necháme, no 😮a teď se z něj dokonce stal kouzelnej puntík, co se dokáže změnit na hvězdičku, pokud sou nový příspěvky v tématu, kam už přihlášenej uživatel někdy přispíval 😮kód mi vyrobil ChatGPT 😊{{if $row::$application == 'forums' && member.member_id && $row->unread()}} {{$iposted = $row->container()->contentPostedIn( NULL, [ $row->tid ] );}} <a href='{$row->url( "getNewComment" )}' class="ipsIndicator {{if \in_array( $row->tid, $iposted )}}ipsIndicator--participated{{endif}}" aria-label="{lang='first_unread_post'}" data-ipsTooltip> </a> {{endif}} - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.