Odesláno 26. března26. břez Na tabletu 10" se puntík trefuje v pohodě Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. dubna3. dub tak tohle už by snad mělo fungovat úplně bezchybně 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. dubna18. dub máme tady menší inovaci 🤭 nově odkaz na téma v bloku s posledníma příspěvkama zohledňuje individuální nastavení účtu https://www.techforum.cz/settings/links/, který se používá napříč celym fórem 😮na výběr je odkazování na první nepřečtenej příspěvek, na první příspěvek a na poslední příspěvekspolu s tim došlo k odstranění puntíků, protože přece jenom na ten mobil to nebylo úplně ideální 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. dubna19. dub Díky, tohle je rozhodně lepší řešení, ale protože tam teď nejsou ty červené puntíky, tak mám trochu problém poznat která témata už mám přečtená a která ne, je to sice vyznačené tučným písmem, ale u tmavého režimu (na mobilu) ten rozdíl mezi normálním a tučným písmem je docela malý a dá se to lehce přehlédnout. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno neděle v 13:27 5 dní Díky za vrácení těch červených teček, takto je to pro mě přehlednější než jen tučný font. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno neděle v 13:37 5 dní I mě se červené tečky líbí mnohem více. Díky za ně. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno neděle v 20:22 5 dní jeden malej červenej puntík a kolik radosti udělá 🤔 tak ho tu necháme, no 😮a teď se z něj dokonce stal kouzelnej puntík, co se dokáže změnit na hvězdičku, pokud sou nový příspěvky v tématu, kam už přihlášenej uživatel někdy přispíval 😮kód mi vyrobil ChatGPT 😊{{if $row::$application == 'forums' && member.member_id && $row->unread()}} {{$iposted = $row->container()->contentPostedIn( NULL, [ $row->tid ] );}} <a href='{$row->url( "getNewComment" )}' class="ipsIndicator {{if \in_array( $row->tid, $iposted )}}ipsIndicator--participated{{endif}}" aria-label="{lang='first_unread_post'}" data-ipsTooltip> </a> {{endif}}tak ještě jeden minituning - když v tématu nejsou nový příspěvky, ale uživatel do něj něco napsal, je označený světlou hvězdičkou 😮takhle to vypadá i v seznamu témat, takže je to sjednocený 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 18:26 2 dny Tak po vrácení červeného puntíku zpět, se vše vrátilo do starých kolejí, to znamená že červený puntík opět odkazuje na poslední nepřečtený příspěvek a nadpis tématu odkazuje na poslední příspěvek, což si tady asi nikdo nepřál, bylo by dobrý to upravit tak aby nadpis tématu opět odkazoval na poslední NEPŘEČTENÝ příspěvek. Díky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 18:47 2 dny tam bylo místo pref last 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 17:14 1 den Za mě si myslím, že teď je to docela vyhovující. Nemusí se trefovat přímo na puntík, oblast pro kliknutí je o něco větší. 👍 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.