hkstaripraha Odesláno 15. února 2022 Sdílet Odesláno 15. února 2022 Otvírám tento letitý příspěvek, ale po zrušení UPCzone (byl jsem registrován) a nahražením novým Techforum jsem toto přihlášení ztratil. Své příspěvky jsem našel jako Neregistrovaný návštěvník např. - 8.5.2020 - https://www.techforum.cz/topic/37921-televize-internet-pevná-linka-a-mobilní-operátor-v-jednom/ . Dá se s tím něco dělat? Citovat Basic Red Basic Základní, Sport Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. února 2022 Sdílet Odesláno 15. února 2022 pro zachování účtu je potřeba se přihlásit aspoň jednou za rok 😮 neaktivní účty se podle podmínek https://www.techforum.cz/privacy/ mažou, původní příspěvky se do nově založenýho účtu sloučit nedají Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. února 2022 Sdílet Odesláno 15. února 2022 Možná pokud by to bylo technicky možné, tak by uživatel před smazáním účtu měl být upozorněn e-mailem, aby se mohl rozhodnout zda ho ještě chce dál využívat nebo ne. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. února 2022 Sdílet Odesláno 15. února 2022 uživatel se rozhoduje sám tim, že ho nepoužívá 😄 neni potřeba kvůli tomu rozesílat spam, navíc se může kdykoliv zaregistrovat znova 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hkstaripraha Odesláno 18. února 2022 Autor Sdílet Odesláno 18. února 2022 V 15. 2. 2022 v 21:40, tomus napsal: Možná pokud by to bylo technicky možné, tak by uživatel před smazáním účtu měl být upozorněn e-mailem, aby se mohl rozhodnout zda ho ještě chce dál využívat nebo ne. Díky Tomus za tvoji podporu, samozřejmě neznalost podmínek Techforum mne neomlouvá a tak nezbývá než se přizpůsobit. Jo GDPR chrání naši bezpečnost! Úsměvné na tom je, že můj poslední registrovaný příspěvek je vložen 13.2.2021 - zde a po vyřazení pro neaktivitu 15.2.2021-zde . 1 Citovat Basic Red Basic Základní, Sport Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HKMaly Odesláno sobota v 21:09 Sdílet Odesláno sobota v 21:09 Neznalost sice neomlouva ale zrovna snadne to najit neni. Ja mel ucet nekdy v srpnu 2023 a ted jsem si taky musel delat novy. Jsem zvedavy jestli si vzpomenu pristi podzim nebo budu delat ucet znova. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.