Odesláno 16. února 2022 3 roky Dobrý den, mám SIM Vodafone, ale jedná se pravděpodobně o zrecyklované telefonní číslo, které přede mnou vlastnila občanka Ruské federace žijící toho času v ČR. Paní měla na různých sociálních sítích a seznamkách toto číslo uvedeno a já nyní čelím záplavě nevyžádaných hovorů ze zahraničí. Řeším to blokací konkrétních čísel, ale rád bych zablokoval volání z konkrétních zemí (např. z UK +44 apod.). Existuje nějaké řešení jak to udělat (IPhone)? Děkuji.
Odesláno 16. února 2022 3 roky Řešení Dobrý den, nejlepší variantou by byla možná změna čísla https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/zmeny-na-uctu/zmena-cisla/ nevím, zda jdou blokovat kompletně zahraniční hovory, ale asi to nebude stejně úplně chtěné. Jabka myslím také umí neuložená čísla ztlumit (telefon nevyzvání a nevibruje) či je přesměrovat do hlasové schránky. Další možností je aplikace (např. Robokiller, TrueCaller), ale co to umí netuším. iPhone nemám. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. února 2022 3 roky Jednoznačně změna čísla. Bohužel Vodafone je operátor z těch 3 velkých, který má zjevně nejmenší příděl čísel od státu a musí recyklovat co se dá. Teď jsem zažil něco podobného s datovou SIM 30 GB za 999 Kč na půl roku, kde číslo už také kdosi měl a chodily tam nevyžádané SMS (naštěstí ta SIM skončí v LTE routeru a tam zprávy ani volání netřeba řešit). - - - - -
Odesláno 16. února 2022 3 roky Na Androidu mám pravidlo blokovat čísla začínající takto a očividně to funguje i se začátkem čísla a cokoliv dál, když to zobrazuje 2 blokované hovory. Nemám žádnou speciální aplikaci Upraveno 16. února 2022 3 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. února 2022 3 roky 2 Technikus: Skvělý, díky! Zatím nepotřebuji, svoje číslo mám od Oskara, ale info, že tady funguje "hvězdičková konvence" je fajn! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 16. února 2022 3 roky Centrum péče @jbatek Hezký večer, pokud vám na tom konkrétním čísle příliš nezáleží, tak by to opravdu nejlépe řešila změna čísla, o kterou můžete požádat na Lince péče o zákazníky (*77). Změna je zdarma 🙂 Na straně operátora si příchozí volání ze zahraničí zablokovat nemůžete (zablokovat jdou jedině úplně všechny hovory). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.